Rekordår for ACEL gir bonus til alle ansatte

Et hektisk år har gitt resultater for ACEL, selskapet leverer rekordhøy omsetning og resultat i 2019.

I fjor nådde ACEL gruppen en omsetning på over 250 millioner og et resultat før skatt på over 30 millioner kroner.

Det har vært lønnsom vekst i alle avdelingene i selskapet, som driver både produksjon av skipstavler og elektrisk engineering, installasjon, service og ombygginger innen marine, industri, næring og bolig. Kort sagt, «alt med støyt i...».

Flere jobber

Vi har i løpet av fjoråret fått 17 nye ansatte hvorav flere lærlinger. Vi forventer videre vekst og søker flere medarbeider også i 2020.

Alle ansatte har stått på igjennom hele året og har gjort en fantastisk jobb, derfor er det med stor glede vi tildeler alle 140 ansatte i ACEL AS og ACEL Baltic UAB en bonus tilsvarende en halv månedslønn sier Klaus Kjerstad, administrerende direktør i ACEL AS.

Han legger også til at vi i løpet av forsommeren skal samle de ansatte i selskapet med følge, på en hyggelig utflukt over 3 dager for å feire det gode resultatet og selskapets 15 års-jubileum. 

Fokus på bærekraft

Med teknologiutvikling og et økt fokus på bærekraft og energieffektivitet åpner det seg enorme muligheter for kostnadsbesparende optimalisering av anlegg på land og til havs.

Vi er inne i den mest spennende perioden innen elektro siden oppfinnelsen av lyspæren mener forretningsutvikler i ACEL gruppen, Kjell-Christian Krohn Dale.

Det strekker seg fra el-bil ladere og smarte enøk-styringer på bygg til landtilkoblinger og store batterisystemer på skip. Vi ser at en økende del av vår ordremengde kommer fra prosjekter som baserer seg på dette.

Nytt selskap

I løpet av 2019 etablerte ACEL sammen med partnere Høglund Power Solutions AS, et selskap som har som formål å utvikle, produsere og levere energieffektive batteri systemer til skip. Selskapet har levert, og er i ferd med å levere, flere slike systemer.

Samfunnsansvar

ACEL jobber kontinuerlig med å redusere bedriftens klimaavtrykk, med bedring av interne prosesser og et fokus mot energi-effektiviserende prosjekter. Vi fortsetter også vår støtte til lokale kulturtilbud, idrettsliv og Msimamo Youth Educators.

Msimamo har som formål å drive holdningsskapende arbeid rettet mot barn og unge i noen av de aller fattigste og ressurssvake områdene i Dar es Salaam, Tanzania. Msimamo tilbyr over 1 200 barn sportslige og kulturelle aktiviteter hvor betydningen av helse,tilhørighet, vennskap og personlig integritet formidles igjennom lek og idrett.

Kontaktpersoner

Klaus Kjerstad
Administrerende Direktør

Andre poster

Vi søker reise og servicemontører

Hvis du liker å reise rundt i verden og trives i team, er dette et tilbud for deg!

Les mer
ACEL søker serviceelektrikere til vår landavdeling

Vil du være en del av teamet i vår landavdeling i Ålesund, Ørskog eller Fjord? Vi har mange spennende nye oppdrag fra våre gode kunder og derfor ønsker vi oss flere trivelige kolleger. Vi har behov for 5 nye serviceelektrikere ved våre forskjellige områder.

Les mer
Gode løsninger og flere bruksområder på Sundebygget!

Du har kanskje lagt merke til det flotte nybygget som troner ved siden av NTNU i Ålesund? Bygget har fått navnet Sundebygget, og er studentenes eget hus midt i hjertet av Campus Ålesund. ACEL AS har levert total elektroinstallasjon på bygget, og takker for oppdraget fra totalentreprenør Consto Midt-Norge AS.

Les mer
Vis flere poster