Rekordår for ACEL gir bonus til alle ansatte

Et hektisk år har gitt resultater for ACEL, selskapet leverer rekordhøy omsetning og resultat i 2019.

I fjor nådde ACEL gruppen en omsetning på over 250 millioner og et resultat før skatt på over 30 millioner kroner.

Det har vært lønnsom vekst i alle avdelingene i selskapet, som driver både produksjon av skipstavler og elektrisk engineering, installasjon, service og ombygginger innen marine, industri, næring og bolig. Kort sagt, «alt med støyt i...».

Flere jobber

Vi har i løpet av fjoråret fått 17 nye ansatte hvorav flere lærlinger. Vi forventer videre vekst og søker flere medarbeider også i 2020.

Alle ansatte har stått på igjennom hele året og har gjort en fantastisk jobb, derfor er det med stor glede vi tildeler alle 140 ansatte i ACEL AS og ACEL Baltic UAB en bonus tilsvarende en halv månedslønn sier Klaus Kjerstad, administrerende direktør i ACEL AS.

Han legger også til at vi i løpet av forsommeren skal samle de ansatte i selskapet med følge, på en hyggelig utflukt over 3 dager for å feire det gode resultatet og selskapets 15 års-jubileum. 

Fokus på bærekraft

Med teknologiutvikling og et økt fokus på bærekraft og energieffektivitet åpner det seg enorme muligheter for kostnadsbesparende optimalisering av anlegg på land og til havs.

Vi er inne i den mest spennende perioden innen elektro siden oppfinnelsen av lyspæren mener forretningsutvikler i ACEL gruppen, Kjell-Christian Krohn Dale.

Det strekker seg fra el-bil ladere og smarte enøk-styringer på bygg til landtilkoblinger og store batterisystemer på skip. Vi ser at en økende del av vår ordremengde kommer fra prosjekter som baserer seg på dette.

Nytt selskap

I løpet av 2019 etablerte ACEL sammen med partnere Høglund Power Solutions AS, et selskap som har som formål å utvikle, produsere og levere energieffektive batteri systemer til skip. Selskapet har levert, og er i ferd med å levere, flere slike systemer.

Samfunnsansvar

ACEL jobber kontinuerlig med å redusere bedriftens klimaavtrykk, med bedring av interne prosesser og et fokus mot energi-effektiviserende prosjekter. Vi fortsetter også vår støtte til lokale kulturtilbud, idrettsliv og Msimamo Youth Educators.

Msimamo har som formål å drive holdningsskapende arbeid rettet mot barn og unge i noen av de aller fattigste og ressurssvake områdene i Dar es Salaam, Tanzania. Msimamo tilbyr over 1 200 barn sportslige og kulturelle aktiviteter hvor betydningen av helse,tilhørighet, vennskap og personlig integritet formidles igjennom lek og idrett.

Kontaktpersoner

No items found.

Andre poster

ACEL Group er stolt av å være totalleverandør elektro på Postvegen 11 - regionens mest klimavennlige bygg.

ACEL Group leder an i det grønne skiftet, og fokuserer på oppdrag som også gir samfunnsavkastning. Sentralt i strategien vår framover er å fokusere på konvertering og nybygg av grønne bygg. Å bli valgt som totalleverandør på elektro av en så ambisiøs satsing på land er utrolig viktig for oss.

Les mer
Haf Power Solutions fra ACEL Group er valgt som systemintegrator på Austral Odyssey ved Båtbygg AS i

Haf Power Solutions (HPS) i ACEL Group, er stolt over å kunngjøre at vi er valgt som systemintegrator av Båtbygg AS for et nytt og banebrytende prosjekt. 

Les mer
Vis flere poster