Rekordår for ACEL gir bonus til alle ansatte

Et hektisk år har gitt resultater for ACEL, selskapet leverer rekordhøy omsetning og resultat i 2019.

I fjor nådde ACEL gruppen en omsetning på over 250 millioner og et resultat før skatt på over 30 millioner kroner.

Det har vært lønnsom vekst i alle avdelingene i selskapet, som driver både produksjon av skipstavler og elektrisk engineering, installasjon, service og ombygginger innen marine, industri, næring og bolig. Kort sagt, «alt med støyt i...».

Flere jobber

Vi har i løpet av fjoråret fått 17 nye ansatte hvorav flere lærlinger. Vi forventer videre vekst og søker flere medarbeider også i 2020.

Alle ansatte har stått på igjennom hele året og har gjort en fantastisk jobb, derfor er det med stor glede vi tildeler alle 140 ansatte i ACEL AS og ACEL Baltic UAB en bonus tilsvarende en halv månedslønn sier Klaus Kjerstad, administrerende direktør i ACEL AS.

Han legger også til at vi i løpet av forsommeren skal samle de ansatte i selskapet med følge, på en hyggelig utflukt over 3 dager for å feire det gode resultatet og selskapets 15 års-jubileum. 

Fokus på bærekraft

Med teknologiutvikling og et økt fokus på bærekraft og energieffektivitet åpner det seg enorme muligheter for kostnadsbesparende optimalisering av anlegg på land og til havs.

Vi er inne i den mest spennende perioden innen elektro siden oppfinnelsen av lyspæren mener forretningsutvikler i ACEL gruppen, Kjell-Christian Krohn Dale.

Det strekker seg fra el-bil ladere og smarte enøk-styringer på bygg til landtilkoblinger og store batterisystemer på skip. Vi ser at en økende del av vår ordremengde kommer fra prosjekter som baserer seg på dette.

Nytt selskap

I løpet av 2019 etablerte ACEL sammen med partnere Høglund Power Solutions AS, et selskap som har som formål å utvikle, produsere og levere energieffektive batteri systemer til skip. Selskapet har levert, og er i ferd med å levere, flere slike systemer.

Samfunnsansvar

ACEL jobber kontinuerlig med å redusere bedriftens klimaavtrykk, med bedring av interne prosesser og et fokus mot energi-effektiviserende prosjekter. Vi fortsetter også vår støtte til lokale kulturtilbud, idrettsliv og Msimamo Youth Educators.

Msimamo har som formål å drive holdningsskapende arbeid rettet mot barn og unge i noen av de aller fattigste og ressurssvake områdene i Dar es Salaam, Tanzania. Msimamo tilbyr over 1 200 barn sportslige og kulturelle aktiviteter hvor betydningen av helse,tilhørighet, vennskap og personlig integritet formidles igjennom lek og idrett.

Kontaktpersoner

Andre poster

Vi søker bolig- og basmontører til vår prosjektavdeling på land!

Vi har betydelig økning i spennende oppdrag fra våre kunder og søker etter montører og baser som er positivt innstilt, kjemper for å være stolt av yrket sitt og vil ha frihet under ansvar. Hos ACEL legger vi til rette for at våre ansatte kan utvikle både sine personlige og tekniske ferdigheter gjennom kurs og økt ansvar.

Les mer
ACEL AS valgt som partner for omfattende prosjekt på «Island Frontier»

Prosjektet inkluderer installasjon av et nytt integrert alarmsystem, et Power Management System og drives for fremdriftsmaskineriet. Leveransen vil omfatte utstyr, engineering, prosjektledelse og installasjon i utlandet, samt on-site prosjektledelse.

Les mer
Haf Power Solutions - et selskap i ACEL gruppen, leverer batteripakken til Oslofjordens første nullutslipp turistbåt!

Brim Explorer sin tredje båt er klar for sin offisielle jomfrutur på lørdag 11.02.23. Båten ble døpt MS Brisen. Haf Power Solutions har levert et egenutviklet batteri- og strømstyringssystem.

Les mer
Vis flere poster