Rekordår for ACEL gir bonus til alle ansatte

Pressemelding

Et hektisk år har gitt resultater for ACEL, selskapet leverer rekordhøy omsetning og resultat i 2019.

I fjor nådde ACEL gruppen en omsetning på over 250 millioner og et resultat før skatt på over 30 millioner kroner.

Det har vært lønnsom vekst i alle avdelingene i selskapet, som driver både produksjon av skipstavler og elektrisk engineering, installasjon, service og ombygginger innen marine, industri, næring og bolig. Kort sagt, «alt med støyt i...».

Flere jobber

Vi har i løpet av fjoråret fått 17 nye ansatte hvorav flere lærlinger. Vi forventer videre vekst og søker flere medarbeider også i 2020.

Alle ansatte har stått på igjennom hele året og har gjort en fantastisk jobb, derfor er det med stor glede vi tildeler alle 140 ansatte i ACEL AS og ACEL Baltic UAB en bonus tilsvarende en halv månedslønn sier Klaus Kjerstad, administrerende direktør i ACEL AS.

Han legger også til at vi i løpet av forsommeren skal samle de ansatte i selskapet med følge, på en hyggelig utflukt over 3 dager for å feire det gode resultatet og selskapets 15 års-jubileum. 

Fokus på bærekraft

Med teknologiutvikling og et økt fokus på bærekraft og energieffektivitet åpner det seg enorme muligheter for kostnadsbesparende optimalisering av anlegg på land og til havs.

Vi er inne i den mest spennende perioden innen elektro siden oppfinnelsen av lyspæren mener forretningsutvikler i ACEL gruppen, Kjell-Christian Krohn Dale.

Det strekker seg fra el-bil ladere og smarte enøk-styringer på bygg til landtilkoblinger og store batterisystemer på skip. Vi ser at en økende del av vår ordremengde kommer fra prosjekter som baserer seg på dette.

Nytt selskap

I løpet av 2019 etablerte ACEL sammen med partnere Høglund Power Solutions AS, et selskap som har som formål å utvikle, produsere og levere energieffektive batteri systemer til skip. Selskapet har levert, og er i ferd med å levere, flere slike systemer.

Samfunnsansvar

ACEL jobber kontinuerlig med å redusere bedriftens klimaavtrykk, med bedring av interne prosesser og et fokus mot energi-effektiviserende prosjekter. Vi fortsetter også vår støtte til lokale kulturtilbud, idrettsliv og Msimamo Youth Educators.

Msimamo har som formål å drive holdningsskapende arbeid rettet mot barn og unge i noen av de aller fattigste og ressurssvake områdene i Dar es Salaam, Tanzania. Msimamo tilbyr over 1 200 barn sportslige og kulturelle aktiviteter hvor betydningen av helse,tilhørighet, vennskap og personlig integritet formidles igjennom lek og idrett.

Kontaktpersoner

Andre poster

Hybridkontrakt til ACEL og Høglund Power Solutions

ACEL og Høglund Power Solutions er tildelt kontrakten på levering av hybridsystemet til den nye miljøvennlige turistbåten MS «Bard». Båten skal bygges hos Maritime Partner i Ålesund, som også bygger rederiets første båt MS «Brim».

Les mer
Borekatamaran overlevert fra GMV til Multiconsult

Med overleveringen av «Geo Cat» har ACEL utført komplette elektriske installasjoner med engineering og tavleleveranser på over 70 båter hos Grovfjord Mekaniske Verksted.

Les mer
ACEL med installasjon av batterisystem til Island Offshore

Island Clipper er nå utstyrt med en batteri-hybrid løsning fra Høglund Power Solutions. Etter få dager med testing klappet båten til kai ved oljeraffineriet på Mongstad, på kontrakt for Equinor.

Les mer
Vis flere poster