Næringsbygg,
industri & Bolig

ACEL er en elektroentreprenør med sterk kompetanse innen hele spekteret av elektrotjenester. Vår visjon er å være en miljøbevisst, kostnadseffektiv og en pålitelig leverandør av elektrotjenester.

Næring- & Industribygg

ACEL Gruppen er en av distriktets største elektroentreprenører og med 170 ansatte som til sammen har sterk kompetanse innen hele spekteret av elektrotjenester. Vår visjon er å være en miljøbevisst, kostnadseffektiv og alltid pålitelig leverandør av elektrotjenester.

ACEL installasjon betjener landmarkedet med alle typer sterk- og svakstrømsinstallasjoner, samt servicetjenester innen elektro til næringsbygg, offentlige bygg og industrianlegg.

Våre ansatte har lang erfaring i bransjen og kjenner markedet godt, og vet hva som trengs for å gjøre deg som kunde fornøyd. Vi holder et faglig høyt nivå og leverer anlegg av høy kvalitet som er etter kundens ønsker.

Vi kan levere komplette energibesparende automasjons-og styringsløsninger, slik at du får et mer økonomisk bygg og et rasjonelt anlegg. Vi kan også tilby komplette automasjonsanlegg med PLS-styring og SD-anlegg for industrien.

Driftsstans, feil og mangler koster penger. En fast serviceavtale med ACEL vil sikre maksimal driftssikkerhet og lønnsomhet ved det enkelte anlegg. En serviceavtale vil også kunne omfatte sertifisert kontroll iht. NEK 405 for elektroinstallasjoner og termografi, samt årlig kontroll av brann- og nødlyssystemer i tråd med hva en byggherre er pålagt av krav fra myndigheter.

Vi ønsker å yte personlig service og oppfølging til våre kunder.

Bolig

Vi i ACEL har over mange år opparbeidet oss en solid portefølje av boliginstallasjoner i vårt område, og har dyktige medarbeidere som er vant til å håndtere alt fra eneboliger til store boligkomplekser.
Her har vi bred erfaring i hele spennet - fra de enklere normale installasjonene til de virkelig eksklusive hvor detaljene er i fokus og avansert styring implementeres.


Tavleverksted

ACEL utvikler og leverer elektriske systemløsninger av høy kvalitet til marine og landbaserte anlegg. 

  • Ved ACELs tavleverksted kan vi prosjektere, bygge og levere komplette fordelingstavler tilpasset alle installasjoner og behov.