Vi søker bolig- og basmontører til vår prosjektavdeling på land!

Vi har betydelig økning i spennende oppdrag fra våre kunder og søker etter montører og baser som er positivt innstilt, kjemper for å være stolt av yrket sitt og vil ha frihet under ansvar. Hos ACEL legger vi til rette for at våre ansatte kan utvikle både sine personlige og tekniske ferdigheter gjennom kurs og økt ansvar.

Vi ser etter deg som er engasjert i å være med på å drive utviklingen i elektrobransjen fremover sammen med oss. Vi satser stort på at ACEL skal være en ledende elektroentreprenør innen det grønne skiftet. Dette gjennom å være ekspert på god prosjektstyring, installering av smarte bygg, solcelleteknologier, landbasert oppdrett, næringsbygg og rådgi kunder med enovastøtte- og energioptimalisering.

Ansattgoder:

Hytte i Vermedalen, aktivitetsrom med moderne golfsimulator, månedlige turneringer, quiz og dart, stor kantine, også for private arrangement.

Vi tilbyr:

  • gode lønnsvilkår
  • bonusordning
  • forsikringer
  • bedriftshelsetjeneste v/ Med3
  • god pensjonsordning

Vi søker de beste elektrikerne til vår team, og håper du vil bli en del av vårt suksessrike selskap. Dette er jobben du vil glede deg til hver dag, søk på stillingen som montør i ACEL nå!

Kontakt:

Avdelingsleder prosjekt Øistein Hauge. Telf: 95141874. Mail: oh@acel.no

Prosjektleder bolig Ole Andre Lillebø. Telf: 40487266. Mail ole.andre.lillebo@acel.no

ACEL-gruppen er en elektroentreprenør med hovedkontor i Ålesund. Gruppen består av selskapene ACEL Invest AS, ACEL AS, ACEL Baltic UAB, HPS og har i dag til sammen ca 170 ansatte. Ved vårt hovedkontor i Ålesund, har vi avdelinger innen engineering, tavleproduksjon, marine installasjoner, maritim/offshore service worldwide, power systems, automasjon, elektroinstallasjon & service mot bolig- og næringsbygg. Vi har også serviceavdelinger i Ørskog og Fjord (Valldal).

*Foto: Beate Stavdal Riise.

Kontaktpersoner

Øistein Hauge
Avdelingsleder Prosjekt Land

Andre poster

Takk Helge for over 40 år med godt samarbeid

Helge Bjørge gikk av med pensjon ved utgangen av 2023. Helge har vært en hjørnestein i ACEL siden vår begynnelse i 2005 og har spilt en avgjørende rolle i oppbyggingen og ledelsen av Tavleverkstedet. Helge tok over rollen som avdelingsleder i år 2000, mens vi ennå var en del av ABB.

Les mer
ACEL Group er stolt av å være totalleverandør elektro på Postvegen 11 - regionens mest klimavennlige bygg.

ACEL Group leder an i det grønne skiftet, og fokuserer på oppdrag som også gir samfunnsavkastning. Sentralt i strategien vår framover er å fokusere på konvertering og nybygg av grønne bygg. Å bli valgt som totalleverandør på elektro av en så ambisiøs satsing på land er utrolig viktig for oss.

Les mer
Vis flere poster