Vi søker bolig- og basmontører til vår prosjektavdeling på land!

Vi har betydelig økning i spennende oppdrag fra våre kunder og søker etter montører og baser som er positivt innstilt, kjemper for å være stolt av yrket sitt og vil ha frihet under ansvar. Hos ACEL legger vi til rette for at våre ansatte kan utvikle både sine personlige og tekniske ferdigheter gjennom kurs og økt ansvar.

Vi ser etter deg som er engasjert i å være med på å drive utviklingen i elektrobransjen fremover sammen med oss. Vi satser stort på at ACEL skal være en ledende elektroentreprenør innen det grønne skiftet. Dette gjennom å være ekspert på god prosjektstyring, installering av smarte bygg, solcelleteknologier, landbasert oppdrett, næringsbygg og rådgi kunder med enovastøtte- og energioptimalisering.

Ansattgoder:

Hytte i Vermedalen, aktivitetsrom med moderne golfsimulator, månedlige turneringer, quiz og dart, stor kantine, også for private arrangement.

Vi tilbyr:

  • gode lønnsvilkår
  • bonusordning
  • forsikringer
  • bedriftshelsetjeneste v/ Med3
  • god pensjonsordning

Vi søker de beste elektrikerne til vår team, og håper du vil bli en del av vårt suksessrike selskap. Dette er jobben du vil glede deg til hver dag, søk på stillingen som montør i ACEL nå!

Kontakt:

Avdelingsleder prosjekt Øistein Hauge. Telf: 95141874. Mail: oh@acel.no

Prosjektleder bolig Ole Andre Lillebø. Telf: 40487266. Mail ole.andre.lillebo@acel.no

ACEL-gruppen er en elektroentreprenør med hovedkontor i Ålesund. Gruppen består av selskapene ACEL Invest AS, ACEL AS, ACEL Baltic UAB, HPS og har i dag til sammen ca 170 ansatte. Ved vårt hovedkontor i Ålesund, har vi avdelinger innen engineering, tavleproduksjon, marine installasjoner, maritim/offshore service worldwide, power systems, automasjon, elektroinstallasjon & service mot bolig- og næringsbygg. Vi har også serviceavdelinger i Ørskog og Fjord (Valldal).

*Foto: Beate Stavdal Riise.

Kontaktpersoner

Andre poster

ACEL AS valgt som partner for omfattende prosjekt på «Island Frontier»

Prosjektet inkluderer installasjon av et nytt integrert alarmsystem, et Power Management System og drives for fremdriftsmaskineriet. Leveransen vil omfatte utstyr, engineering, prosjektledelse og installasjon i utlandet, samt on-site prosjektledelse.

Les mer
Haf Power Solutions - et selskap i ACEL gruppen, leverer batteripakken til Oslofjordens første nullutslipp turistbåt!

Brim Explorer sin tredje båt er klar for sin offisielle jomfrutur på lørdag 11.02.23. Båten ble døpt MS Brisen. Haf Power Solutions har levert et egenutviklet batteri- og strømstyringssystem.

Les mer
Bid Manager i ACEL Gruppen

Oppdag en spennende karrieremulighet som Bid Manager hos ACEL - en ledende elektroentreprenør i den grønne omstillingen.

Les mer
Vis flere poster