Prosjektleder Marine i ACEL.

ACEL opplever en sterkt økende etterspørsel fra marine nybygg, service og satser sterkt på landbasert oppdrett. ACEL er en ledende elektroentreprenør i den grønne omstillingen. I denne sentrale rollen vil du være med på å utvikle vår virksomhet og levere smarte, moderne og effektive løsninger til våre kunder.

Prosjektleder Marine i ACEL Gruppen - en ledende elektroentreprenør i den grønne omstillingen.

Våre ansatte kjenner oss som et selskap som tar ansvar for hver enkelt medarbeider. For oss betyr dette at vi legger til rette for at våre ansatte får muligheter til å videreutvikle både personlige og tekniske ferdigheter. I ACEL kan man ha en livslang karriere. Vi er svært stolte av at vi har kolleger som har jobbet under samme tak i over 40 år.

Vi ønsker å styrke vårt team med en resultatorientert og kommunikativ prosjektleder med erfaring fra elektroinstallasjon. Erfaring fra nybygg, ombygginger og service på marine fartøy er å foretrekke. Vi vil vurdere kandidater som har alternativ erfaring.

Kvalifikasjoner

 • Kompetanse i å lede og motivere et team for å oppnå definerte mål
 • Erfaring med vellykket gjennomføring av prosjekter med fokus på kvalitet, kostnadseffektivitet og kundetilfredshet
 • Gode kommunikasjons- og forhandlingsferdigheter
 • Bachelor ingeniør eller teknisk fagskole er en fordel

Ansvarsområder

 • Delta aktivt i avklaringsmøter med kunder, etablere sterke relasjoner og forstå kundens behov
 • Evaluere forretningsmuligheter og engasjere deg tidlig i prosjektarbeidet for å sikre vellykket gjennomføring
 • Styre, rapportere og være ansvarlig for prosjektets fremdrift og økonomi
 • Følge opp entreprenører, leverandører, kunder og andre eksterne parter
 • Rapportere til avdelingsleder og lage prognoser for gjennomføringen
 • Gjennomføre kundemøter med rapportering på fremdrift og kvalitet
 • Følge opp og sikre god HMS-gjennomføring i prosjekter

Hvorfor ACEL?

Hos ACEL vil du være en del av et trivelig og åpent arbeidsmiljø og få muligheten til å videreutvikle både personlige og tekniske ferdigheter. Vi tilbyr en rekke goder, inkludert en hytte i Vermedalen for fjell- og fisketurer, samt et eget aktivitetsrom med en topp moderne golfsimulator og en stor kantine for private familiearrangementer.

Les mer om oss i intervju med Aesby om karrieremuligheter i ACEL Group også: https://www.aesby.no/nyheter/i/4orj3e/groent-generasjonsskifte-i-acel

Vi vurderer søknader fortløpende, så ikke nøl med å ta kontakt!

Kontaktpersoner

Andre poster

ACEL Group har hatt en omfattende ombygging på Centurion del Atlantico for det argentinske rederiet Estremar S.A.U. Båten er ombygd ved Westcon Florø og ble overlevert 25. juni.

ACEL Group med datterselskap Haf Power Solutions (HAF) og ACEL AS er stolte av å kunngjøre en vellykket fullføring av et omfattende levetidsforlengelsen på fabrikktråleren Centurion Del Atlantico for det argentinske rederiet Estremar S.A.U. Fartøyet som opprinnelig er bygget i 1986 har gjennomgått betydelige oppgraderinger for å forbedre sin miljøytelse og operasjonelle effektivitet.

Les mer
Anleggsleder Elektro Landbasert Oppdrett

Landbasert oppdrett av fisk er Norges raskest voksende industri, og er et sterkt bidrag til en grønnere forretningsvirksomhet. ACEL har som ambisjon å være den klart beste leverandøren av elektro til dette markedet.

Les mer
ACEL Group kunngjør sterke økonomiske resultater og forventer kraftig vekst i årene som kommer.

ACEL Group rapporterer en omsetning i 2023 på 342,7 MNOK og en EBITDA på 32,6 MNOK.

Les mer
Vis flere poster