Ny Teknisk Direktør i ACEL AS

Vi har den glede å presentere Martin Standal Skåravik, som fra januar 2021 er ansatt som ny teknisk direktør for ACEL AS.

Martin Standal Skåravik har gått gradene i ACEL AS fra han begynte som lærling i 2005. Han sluttet i 2008 for å ta sivilingeniørstudier i Energi og miljø på NTNU, hvor han blant annet skrev sin masteroppgave om elektriske batterisystem. Etter endt utdannelse var Skåravik ansatt fire år i Siemens ved deres avdeling i Trondheim, før han 2018 takket ja til å jobbe i ACEL som avdelingsleder for Power Systems. Nå er Martin klar for nye utfordringer i ACEL, og ser frem til arbeidet han allerede er i gang med;

 - Jeg synes det er veldig spennende å jobbe med gode løsninger som retter seg mot det grønne skiftet. Det å skulle ha det overordnede ansvaret for alt av teknisk drift, ser jeg på som viktig og jeg gleder meg til å være med på utviklingen ACEL nå er inne i. Det er mange spennende ting på gang, og jeg ønsker at alt vi leverer holder god kvalitet, sier han.

 Spennende bakgrunn

Martin har gjort mye spennende og er god på å se fremover når det kommer til tekniske løsninger innen våre fagfelt. Gjennom både tidligere arbeid og i studiene sine, har han vist engasjement for innovative og miljøeffektive løsninger. Han var blant annet med på å bygge Norges første elektriske racerbil, som han har deltatt med i race både i England og i Tyskland.

 - Jeg synes det er spennende å være med på denne typen prosjekter. Det er ikke hver dag man får være med å bygge en bil helt fra «scratch», og så lærer man i tillegg hvor viktig kvaliteten og helheten i produktet man leverer er, forteller Martin om bilprosjektet.

 Målrettet

I sin stilling som teknisk direktør vil Martin få bruk for sin innovative side, og han vil sørge for å oppdatere bedriftens forståelse og holdning til tekniske løsninger, i takt med industriens og myndighetenes krav. Martinforteller at han ser på de nye oppgavene med iver, og er samtidig takknemlig for de kollegene han har;

 - Jeg har mange flinke kollegaer rundt meg som tar ansvar og er med på utviklingen, sier han, før han fortsetter; - Det er produktivt når vi alle jobber mot det samme målet, og samtidig har fokus på miljø og bærekraftige løsninger innen våre fagfelt, konstaterer han.

 Administrerende direktør i ACEL AS, Klaus Kjerstad, forteller at ledelsen er glad for at Martin takket ja til stillingen som teknisk direktør i bedriften;

 - Martin er en arbeidsom person som er god på å se løsninger. Han er innovativ og engasjert i den bærekraftige tankegangen vår bransje trenger. I tillegg kjenner han godt vår organisasjon og vil være en god bidragsyter til ACEL i tiden fremover, sier Kjerstad.

Kontaktpersoner

Andre poster

Kampanjepris på elbillader

Er du en av de som velger å lade elbilen fra eksisterende stikkontakt? Det kan nok oppleves som en lettvint løsning, men om man ser nærmere på fordelene ved å montere elbil-lader vil bildet bli et helt annet.

Les mer
Ålesund: Ledig stilling - Bas / montør - Marine

Vår oppdragsmengde ved våre marine avdelinger er økende og i den forbindelse søker ACEL AS etter:

Les mer
Satsing på grønn skipsfart gir resultater for Ålesundsbaserte ACEL

ACEL satser på løsninger for å overføre fornybar energi fra land til skip, og ferdigstiller i disse dager et miljøpositivt prosjekt i 100 million-kronersklassen for landstrømsanlegg langs Helgelandskysten på fergesambandene Vennesund-Holm og Andalsvågen-Horn.

Les mer
Vis flere poster