Ny Teknisk Direktør i ACEL AS

Vi har den glede å presentere Martin Standal Skåravik, som fra januar 2021 er ansatt som ny teknisk direktør for ACEL AS.

Martin Standal Skåravik har gått gradene i ACEL AS fra han begynte som lærling i 2005. Han sluttet i 2008 for å ta sivilingeniørstudier i Energi og miljø på NTNU, hvor han blant annet skrev sin masteroppgave om elektriske batterisystem. Etter endt utdannelse var Skåravik ansatt fire år i Siemens ved deres avdeling i Trondheim, før han 2018 takket ja til å jobbe i ACEL som avdelingsleder for Power Systems. Nå er Martin klar for nye utfordringer i ACEL, og ser frem til arbeidet han allerede er i gang med;

 - Jeg synes det er veldig spennende å jobbe med gode løsninger som retter seg mot det grønne skiftet. Det å skulle ha det overordnede ansvaret for alt av teknisk drift, ser jeg på som viktig og jeg gleder meg til å være med på utviklingen ACEL nå er inne i. Det er mange spennende ting på gang, og jeg ønsker at alt vi leverer holder god kvalitet, sier han.

 Spennende bakgrunn

Martin har gjort mye spennende og er god på å se fremover når det kommer til tekniske løsninger innen våre fagfelt. Gjennom både tidligere arbeid og i studiene sine, har han vist engasjement for innovative og miljøeffektive løsninger. Han var blant annet med på å bygge Norges første elektriske racerbil, som han har deltatt med i race både i England og i Tyskland.

 - Jeg synes det er spennende å være med på denne typen prosjekter. Det er ikke hver dag man får være med å bygge en bil helt fra «scratch», og så lærer man i tillegg hvor viktig kvaliteten og helheten i produktet man leverer er, forteller Martin om bilprosjektet.

 Målrettet

I sin stilling som teknisk direktør vil Martin få bruk for sin innovative side, og han vil sørge for å oppdatere bedriftens forståelse og holdning til tekniske løsninger, i takt med industriens og myndighetenes krav. Martinforteller at han ser på de nye oppgavene med iver, og er samtidig takknemlig for de kollegene han har;

 - Jeg har mange flinke kollegaer rundt meg som tar ansvar og er med på utviklingen, sier han, før han fortsetter; - Det er produktivt når vi alle jobber mot det samme målet, og samtidig har fokus på miljø og bærekraftige løsninger innen våre fagfelt, konstaterer han.

 Administrerende direktør i ACEL AS, Klaus Kjerstad, forteller at ledelsen er glad for at Martin takket ja til stillingen som teknisk direktør i bedriften;

 - Martin er en arbeidsom person som er god på å se løsninger. Han er innovativ og engasjert i den bærekraftige tankegangen vår bransje trenger. I tillegg kjenner han godt vår organisasjon og vil være en god bidragsyter til ACEL i tiden fremover, sier Kjerstad.

Kontaktpersoner

Andre poster

Vi søker bolig- og basmontører til vår prosjektavdeling på land!

Vi har betydelig økning i spennende oppdrag fra våre kunder og søker etter montører og baser som er positivt innstilt, kjemper for å være stolt av yrket sitt og vil ha frihet under ansvar. Hos ACEL legger vi til rette for at våre ansatte kan utvikle både sine personlige og tekniske ferdigheter gjennom kurs og økt ansvar.

Les mer
ACEL AS valgt som partner for omfattende prosjekt på «Island Frontier»

Prosjektet inkluderer installasjon av et nytt integrert alarmsystem, et Power Management System og drives for fremdriftsmaskineriet. Leveransen vil omfatte utstyr, engineering, prosjektledelse og installasjon i utlandet, samt on-site prosjektledelse.

Les mer
Haf Power Solutions - et selskap i ACEL gruppen, leverer batteripakken til Oslofjordens første nullutslipp turistbåt!

Brim Explorer sin tredje båt er klar for sin offisielle jomfrutur på lørdag 11.02.23. Båten ble døpt MS Brisen. Haf Power Solutions har levert et egenutviklet batteri- og strømstyringssystem.

Les mer
Vis flere poster