Ny salgssjef i ACEL AS

31 år gamle Marius Granlien ble ny salgssjef i ACEL AS fra 1 Januar. Ansettelsen er en del av selskapets strategi om at egne ansatte skal ha en tydelig intern karrierevei.

ACEL er en ledende elektroentreprenør i den grønne omstillingen, med særskilt fokus på landbasert oppdrett, marine konvertering til elektrisk drift, offshore prosjekter og konvertering av næringseiendom til effektive bygg.  

Pågangsmot og faglig kompetanse

Marius har vært en viktig pådriver for ACEL Gruppens vekst i de siste årene. Hans pågangsmot, evne til å bygge relasjoner og den sterke faglige bakgrunnen gjør han til et klart valg for rollen, sier Anders Vedlog, daglig leder i ACEL AS.

Marius tok steget opp fra jobben som formann på marine service prosjekter til å begynne å jobbe med salg i ACEL AS i 2017. I 2019 ble han salgssjef i HPS (Haf Power Solutions), søsterselskapet til ACEL AS som spesialiserer seg på elektriske system for hybrid- og batteridrevne fartøy. Marius har opparbeidet seg tillit i markedet og er dyktig til å motivere folk rundt seg.

Jeg ser fram til å å lede salgsarbeidet i ACEL gruppen framover, og å jobbe mot målet vårt om å være den foretrukne elektroentreprenøren for bærekraftige og nyskapende prosjekter, sier Marius Granlien, nysalgssjef i ACEL AS.

Kontaktpersoner

No items found.

Andre poster

ACEL Group er stolt av å være totalleverandør elektro på Postvegen 11 - regionens mest klimavennlige bygg.

ACEL Group leder an i det grønne skiftet, og fokuserer på oppdrag som også gir samfunnsavkastning. Sentralt i strategien vår framover er å fokusere på konvertering og nybygg av grønne bygg. Å bli valgt som totalleverandør på elektro av en så ambisiøs satsing på land er utrolig viktig for oss.

Les mer
Haf Power Solutions fra ACEL Group er valgt som systemintegrator på Austral Odyssey ved Båtbygg AS i

Haf Power Solutions (HPS) i ACEL Group, er stolt over å kunngjøre at vi er valgt som systemintegrator av Båtbygg AS for et nytt og banebrytende prosjekt. 

Les mer
Vis flere poster