Hos oss er det stas å være formann!

Glad i å ha varierte oppgaver, spennende utfordringer og ikke minst gode kollegaer? Da kan det å være bas/ anleggsleder hos oss være noe for deg!

I ACEL har vi mange medarbeidere fordelt på flere avdelinger, både til sjøs og på land. Vi er stadig på utkikk etter det neste tilskuddet til staben vår, og vil derfor gi et nærmere innblikk i hvordan det er å være ansatt hos oss. Les videre, så får du møte en av våre dyktige formenn.

Spennende arbeidshverdag

En av de som jobber på landavdelingen vår for tiden er Håkon Giske, en mann som liker høyt tempo og variasjon i hverdagen. Og i hans arbeidshverdag som formann, mangler det hverken på tempo eller variasjon;

- Min hverdag består mye i å følge opp teamet på det prosjektet vi holder på med, og sørge for at alle har noe å gjøre til enhver tid, forteller Håkon. - Jeg liker at vi i ACEL får være med på mange ulike prosjekt, og at det er gode muligheter for å tilegne seg ny kunnskap gjennom det praktiske man gjør.

(Saken fortsetter under bildet.)

Håkon starter alltid dagen med å gå gjennom listene som ble ført opp dagen i forvegen, for å holde kontroll på hva som skal gjøres og hvem som skal utføre hva.

Muligheter for personlig vekst

Som formann får Håkon være med på mange forskjellige prosjekt, samt utført spennende arbeid og ikke nødvendigvis oppgaver man er vant til fra før. I ACEL har vi fokus på at våre medarbeidere skal ha mulighet til å utvikle egne evner, og vokse sammen med oss. Det er noe Håkon selv har opplevd;

- Jeg er ansatt på marine-avdelingen i ACEL, men har nå også fått bli med på prosjekter på landavdelingen. Hverdagen i ACEL er svært variert, og man har ingen like dager, forklarer han. - I min jobb er det viktig å ha oversikt slik at jeg kan sørge for at vi ligger godt an med tanke på fremdriftsplanen, og det er et ansvar man vokser på som arbeidstaker.

Oversikt og kommunikasjon

Kommunikasjon er også en stor del av arbeidshverdagen som formann, og Håkon må hele vegen kommunisere med de andre håndverkerne som er involvert i prosjektet. For selv om fremdriftsplanene kan være aldri så gode, er der alltid ting som må kunne tas på sparket i prosjektfasen.

- Man lærer mye av å skulle holde oversikt over hvordan de andre håndverkerne ligger an i henhold til planene, samt å hele tiden passe på at vi på vår side har utstyret som kreves for det som skal gjøres til enhver tid. Da er det viktig å kunne kommunisere, samt å vise forståelse både innad og ut til de vi samarbeider med, forklarer han.

(Saken fortsetter under bildet.)

I jobben som formann må Håkon hele vegen ha god kommunikasjon, både med kollegaer fra ACEL og med de andre håndverkerne. Her er han i prat med Oliver Steinnes Gundersen, en kollega fra ACEL.

Moderne teknologi

ACEL har flere store prosjekter på referanse-blokka, og Håkon forteller at det å få være med på større og mer komplekse prosjekt også kan gi motivasjon og mestringsfølelse;

- Vi har mange spennende kunder i ACEL, og noen prosjekter husker man spesielt godt. Jeg var blant annet så heldig å få være bas på NTNU i Ålesund, der vi installerte et nytt byggautomasjonsanlegg for overvåking av skolen, og byttet ut det meste av belysning. Det var et veldig spennende prosjekt fordi det var en helt ny erfaring for meg. Jeg lærte utrolig mye jeg ikke kunne fra før, og jeg fikk et godt innblikk i hva som fungerer og hvordan man kan finne nye, moderne løsninger i eksisterende bygg, forteller han.

Jobbe hos oss?

Så i tillegg til en spennende, variert og læringsrik arbeidshverdag, hva mer kan ACEL tilby sine medarbeidere? Spør du Håkon, er svaret;

- I ACEL har vi et veldig godt arbeidsmiljø, med kjekke kolleger som vil bygge hverandre opp. I tillegg får man utfordret seg selv på en god måte, og der ligger muligheter for å få ansvar om man er åpen for det, smiler han. - Enkelt sagt er det muligheter for å vokse både i yrket og i organisasjonen om man er engasjert og «på ballen», poengterer han.

Har du lyst til å lede våre kjekke medarbeidere på landavdelingen i deres neste prosjekt? Vi trenger flere bas/ formenn/ anleggsledere, så ta en titt og søk i dag!

Kontaktpersoner

No items found.

Andre poster

Takk Helge for over 40 år med godt samarbeid

Helge Bjørge gikk av med pensjon ved utgangen av 2023. Helge har vært en hjørnestein i ACEL siden vår begynnelse i 2005 og har spilt en avgjørende rolle i oppbyggingen og ledelsen av Tavleverkstedet. Helge tok over rollen som avdelingsleder i år 2000, mens vi ennå var en del av ABB.

Les mer
ACEL Group er stolt av å være totalleverandør elektro på Postvegen 11 - regionens mest klimavennlige bygg.

ACEL Group leder an i det grønne skiftet, og fokuserer på oppdrag som også gir samfunnsavkastning. Sentralt i strategien vår framover er å fokusere på konvertering og nybygg av grønne bygg. Å bli valgt som totalleverandør på elektro av en så ambisiøs satsing på land er utrolig viktig for oss.

Les mer
Vis flere poster