Jostein Sulebust går av med pensjon etter 32 år i selskapet.

I september feiret vi den imponerende karrieren til Jostein Solebust, som har strukket seg over 50 år i elektrobransjen. Jostein går nå av med pensjon etter 32 år i selskapet. Frem til nylig har Jostein vært ansvarlig for våre lærlinger, og som HMS-koordinator i ACEL. Før dette var han elektriker og jobbet på prosjekter som førte ham rundt i verden. I mange år var Jostein også leder for EL & IT-medlemmene i ACEL. Hans innsats og dedikasjon har satt dype spor i organisasjonen vår.

Som ansvarlig for lærlingene har Jostein vært en enestående veileder og mentor for unge talenter, og hans lidenskap for opplæring har bidratt til å fremme våre lærlingers suksess. Hans bidrag som HMS-leder har også spilt en betydelig rolle i å skape en trygg og behagelig arbeidsmiljø for oss alle.

Mens du går over i pensjonisttilværelsen, ønsker vi deg glede, god helse og nye eventyr. Din tid hos oss har vært en verdifull del av selskapets historie, og vi er takknemlige for dine bidrag gjennom årene.


Kontaktpersoner

No items found.

Andre poster

Senioringeniør i ACEL.

ACEL opplever en sterkt økende etterspørsel fra marine nybygg, service og satser sterkt på landbasert oppdrett. Vi trenger en erfaren prosjektingeniør som vil bidra til grønn omstilling. ACEL er en ledende elektroentreprenør i den grønne omstillingen. I denne sentrale rollen vil du være med på å utvikle vår virksomhet og levere smarte, moderne og effektive løsninger til våre kunder.

Les mer
Prosjektleder Marine i ACEL.

ACEL opplever en sterkt økende etterspørsel fra marine nybygg, service og satser sterkt på landbasert oppdrett. ACEL er en ledende elektroentreprenør i den grønne omstillingen. I denne sentrale rollen vil du være med på å utvikle vår virksomhet og levere smarte, moderne og effektive løsninger til våre kunder.

Les mer
ACEL Group leverer omfattende prosjekt på Island Frontier

ACEL & HAF Power Solutions har fullført et omfattende livstidsprosjekt på Island Frontier i Gibraltar. Prosjektet inkluderte installasjon av et nytt IAS, PMS, F&G, ESD, CCTV, IPTV, ECR-konsoller, bryterutstyr og paneltjeneste, brannalarmsystem, ballastvannbehandlingssystem og nye thruster- og fremdriftsstasjoner. Leveransen omfattet utstyr, engineering, prosjektledelse og installasjon.

Les mer
Vis flere poster