Jostein Sulebust går av med pensjon etter 32 år i selskapet.

I september feiret vi den imponerende karrieren til Jostein Solebust, som har strukket seg over 50 år i elektrobransjen. Jostein går nå av med pensjon etter 32 år i selskapet. Frem til nylig har Jostein vært ansvarlig for våre lærlinger, og som HMS-koordinator i ACEL. Før dette var han elektriker og jobbet på prosjekter som førte ham rundt i verden. I mange år var Jostein også leder for EL & IT-medlemmene i ACEL. Hans innsats og dedikasjon har satt dype spor i organisasjonen vår.

Som ansvarlig for lærlingene har Jostein vært en enestående veileder og mentor for unge talenter, og hans lidenskap for opplæring har bidratt til å fremme våre lærlingers suksess. Hans bidrag som HMS-leder har også spilt en betydelig rolle i å skape en trygg og behagelig arbeidsmiljø for oss alle.

Mens du går over i pensjonisttilværelsen, ønsker vi deg glede, god helse og nye eventyr. Din tid hos oss har vært en verdifull del av selskapets historie, og vi er takknemlige for dine bidrag gjennom årene.


Kontaktpersoner

No items found.

Andre poster

Takk Helge for over 40 år med godt samarbeid

Helge Bjørge gikk av med pensjon ved utgangen av 2023. Helge har vært en hjørnestein i ACEL siden vår begynnelse i 2005 og har spilt en avgjørende rolle i oppbyggingen og ledelsen av Tavleverkstedet. Helge tok over rollen som avdelingsleder i år 2000, mens vi ennå var en del av ABB.

Les mer
ACEL Group er stolt av å være totalleverandør elektro på Postvegen 11 - regionens mest klimavennlige bygg.

ACEL Group leder an i det grønne skiftet, og fokuserer på oppdrag som også gir samfunnsavkastning. Sentralt i strategien vår framover er å fokusere på konvertering og nybygg av grønne bygg. Å bli valgt som totalleverandør på elektro av en så ambisiøs satsing på land er utrolig viktig for oss.

Les mer
Haf Power Solutions fra ACEL Group er valgt som systemintegrator på Austral Odyssey ved Båtbygg AS i

Haf Power Solutions (HPS) i ACEL Group, er stolt over å kunngjøre at vi er valgt som systemintegrator av Båtbygg AS for et nytt og banebrytende prosjekt. 

Les mer
Vis flere poster