Helge Hammer går av med pensjon etter 51 år som tavlemontør

Vi ønsker å hedre og gratulere vår kjære kollega, Helge Hammer, som i juni gikk av med pensjon etter en lang og imponerende karriere hos oss siden august 1972.

Selskapet hette den gang F.E. Espeseth AS, så ble det NEB, EB, ABB Installasjon og i 2005 ACEL. Gjennom årene har du vært en viktig del av ACEL og kollegene dine, og du har bidratt til å utdanne og inspirere generasjoner av dyktige tavlemontører. Din positive innstilling, dedikasjon og faglige kompetanse har vært en uvurderlig ressurs og inspirasjon for oss alle. Vi takker deg for ditt utrettelige arbeid og ønsker deg lykke til i ditt nye kapittel som pensjonist. Må denne neste fasen i livet ditt fylles med glede, opplevelser og velvære. Du vil bli dypt savnet her hos oss.

Helge, takk for alt du har gjort for oss og din betydningsfulle rolle i ACEL. Du etterlater deg en arv som vil vare, og vi er takknemlige for alle de minnerike øyeblikkene vi har delt. Vi ønsker deg bare det aller beste i pensjonisttilværelsen!

Kontaktpersoner

No items found.

Andre poster

Haf Power Solutions fra ACEL Group er valgt som systemintegrator på Austral Odyssey ved Båtbygg AS i

Haf Power Solutions (HPS) i ACEL Group, er stolt over å kunngjøre at vi er valgt som systemintegrator av Båtbygg AS for et nytt og banebrytende prosjekt. 

Les mer
ACEL har blitt tildelt en stor kontrakt fra Fiskerstrand Verft for ombygging av fergeprosjektet Astron W.

Oppgraderingen av Astron W. er omfattende og inkluderer en helt ny hybrid kraftoverføringsløsning med diesel-mekanisk/-elektrisk PTO/PTH-løsning levert av Haf Power Systems AS (HPS), et ACEL-datterselskap. I tillegg til nytt integrert alarmsystem, LED-lysoppgradering, fler-volt landstrømtilkobling, et nytt skipdatanettverk, CCTV og en komplett elektrisk installasjon for nye mannskapskabiner, overnattingsområder og maskinrom i forlengelsen av skipet. Dette inkluderer også oppgradering av brannalarmsystemet.

Les mer
Vi søker bolig- og basmontører til vår prosjektavdeling på land!

Vi har betydelig økning i spennende oppdrag fra våre kunder og søker etter montører og baser som er positivt innstilt, kjemper for å være stolt av yrket sitt og vil ha frihet under ansvar. Hos ACEL legger vi til rette for at våre ansatte kan utvikle både sine personlige og tekniske ferdigheter gjennom kurs og økt ansvar.

Les mer
Vis flere poster