Helge Hammer går av med pensjon etter 51 år som tavlemontør

Vi ønsker å hedre og gratulere vår kjære kollega, Helge Hammer, som i juni gikk av med pensjon etter en lang og imponerende karriere hos oss siden august 1972.

Selskapet hette den gang F.E. Espeseth AS, så ble det NEB, EB, ABB Installasjon og i 2005 ACEL. Gjennom årene har du vært en viktig del av ACEL og kollegene dine, og du har bidratt til å utdanne og inspirere generasjoner av dyktige tavlemontører. Din positive innstilling, dedikasjon og faglige kompetanse har vært en uvurderlig ressurs og inspirasjon for oss alle. Vi takker deg for ditt utrettelige arbeid og ønsker deg lykke til i ditt nye kapittel som pensjonist. Må denne neste fasen i livet ditt fylles med glede, opplevelser og velvære. Du vil bli dypt savnet her hos oss.

Helge, takk for alt du har gjort for oss og din betydningsfulle rolle i ACEL. Du etterlater deg en arv som vil vare, og vi er takknemlige for alle de minnerike øyeblikkene vi har delt. Vi ønsker deg bare det aller beste i pensjonisttilværelsen!

Kontaktpersoner

No items found.

Andre poster

Takk Helge for over 40 år med godt samarbeid

Helge Bjørge gikk av med pensjon ved utgangen av 2023. Helge har vært en hjørnestein i ACEL siden vår begynnelse i 2005 og har spilt en avgjørende rolle i oppbyggingen og ledelsen av Tavleverkstedet. Helge tok over rollen som avdelingsleder i år 2000, mens vi ennå var en del av ABB.

Les mer
ACEL Group er stolt av å være totalleverandør elektro på Postvegen 11 - regionens mest klimavennlige bygg.

ACEL Group leder an i det grønne skiftet, og fokuserer på oppdrag som også gir samfunnsavkastning. Sentralt i strategien vår framover er å fokusere på konvertering og nybygg av grønne bygg. Å bli valgt som totalleverandør på elektro av en så ambisiøs satsing på land er utrolig viktig for oss.

Les mer
Vis flere poster