ACEL med etablering i Ørskog og Valldal

ACEL AS øker sitt geografiske og markedsmessige område med etableringen av avdelinger for å betjene markedet fra Sjøholt til Geiranger, og vil nå få lokale servicemontører til å betjene privat-, landbruk- og næringsmarkedet ved å overta avdelingene til System-Electro AS i Ørskog og Valldal med til sammen 8 ansatte. Overtagelsen vil finne sted første april.

Det er veldig spennende, og dette gleder vi oss til. Vi vil nå stå bedre rustet til å møte konkurransen og vi vil få en økt fleksibilitet og styrke som elektroavdeling. Arbeidskraften kan benyttes hvor det er behov, og det gir en god trygghet sier Reidar Kammen, områdeleder for ACEL sin nyetablerte avdeling i Fjord.

For kundene blir det ingen forskjell, og vi vil fortsette med den samme gode servicen som de er vant til. Det er også lagt en plan på overdragelse av pågående prosjekter for å sikre en smidig overgang for våre kunder legger områdeleder for ACEL Ørskog, Eldar Inge Bakken til.

Med overtagelsen av avdelingene i Valldal og Ørskog oppnår vi økt kapasitet i områdene, vi har en stor kontrakt med Artec Aqua som prosjekterer og arbeider for Hofseth Aqua i Tafjord, og vil nå også få lokale servicemontører til å betjene privat- og næringsmarkedet i områdene. Vi ser på områdene med stor interesse og har et mål om vekst i regionen sier Klaus Kjerstad, Administrerende Direktør i ACEL.

For å lykkes med etableringene er vi avhengig av våre lokale medarbeidere, de har kontaktnettverket med mange gode kundeforhold som vi ønsker å ivareta på en god måte og få tillitt til å bygge videre på. Vi ser frem til å kunne tilføre kapasitet og kompetanse til avdelingene som vil holde til i de samme lokalene i Ørskog og Valldal Sentrum som de tidligere har operert fra sier Michel Teige, avdelingsleder for Land Service.

Det er spesielt og gledelig for oss i familien som eier ACEL at vi nå etablerer oss i området hvor familien har sitt opphav. Min oldefar Lars Krohn Dale vokste opp på Klokkargarden i Norddal og flyttet til Ålesund for å etablere seg som forretningsmann for snart 120 år siden. Vår familie har hele tiden hatt kontakt med våre røtter i Norddal og særlig for min far Eystein er det med stor stolthet at vi nå kan si at vi er tilbake forteller Kjell-Christian Krohn Dale, Styreleder i ACEL.

ACEL Gruppen er en total elektroentreprenør med hovedkontor i Ålesund, hvor selskapet har avdelinger innen engineering, tavleproduksjon, marine installasjoner, maritim/offshore service world-wide, elektro-installasjon og service mot bolig, industri og næringsbygg. Gruppen nærmer seg 160 ansatte etter overtagelsen av avdelingene i Ørskog og Valldal, og etableringen er en viktig milepæl for å nå det strategiske målet om vekst på land service. Vi vil fortsette vår rekrutteringsprosess og trenger flere flinke medarbeidere, dersom dette høres spennende ut kan man ta en titt på ledige stillinger på vår hjemmeside.

Kontaktpersoner

Andre poster

Vi søker bolig- og basmontører til vår prosjektavdeling på land!

Vi har betydelig økning i spennende oppdrag fra våre kunder og søker etter montører og baser som er positivt innstilt, kjemper for å være stolt av yrket sitt og vil ha frihet under ansvar. Hos ACEL legger vi til rette for at våre ansatte kan utvikle både sine personlige og tekniske ferdigheter gjennom kurs og økt ansvar.

Les mer
ACEL AS valgt som partner for omfattende prosjekt på «Island Frontier»

Prosjektet inkluderer installasjon av et nytt integrert alarmsystem, et Power Management System og drives for fremdriftsmaskineriet. Leveransen vil omfatte utstyr, engineering, prosjektledelse og installasjon i utlandet, samt on-site prosjektledelse.

Les mer
Haf Power Solutions - et selskap i ACEL gruppen, leverer batteripakken til Oslofjordens første nullutslipp turistbåt!

Brim Explorer sin tredje båt er klar for sin offisielle jomfrutur på lørdag 11.02.23. Båten ble døpt MS Brisen. Haf Power Solutions har levert et egenutviklet batteri- og strømstyringssystem.

Les mer
Vis flere poster