ACEL gruppen fortsetter veksten

Verdensrekord i ombygging til hybridferge, ny ledelse og ambisiøse mål for vekst

Malangen fremskyndet og overlevert på under 2 måneder.

ACEL Gruppen (ACEL AS og  Haf Power Solutions AS) sørget for suksessfull ombygning fra fossil drift til hybriddrift på 2 måneder. Denne leveransen omtales som en verdensrekord i sitt slag og vi er utrolig stolte av å kunne arbeide sammen med pålitelige og dyktige underleverandører som Corvus Energy, The Switch blant andre.

Ny administrerende direktør i ACEL AS

Anders Vedlog blir ny daglig leder i selskapet, og tiltrer stillingen allerede 1. Januar 2023. Anders har ledet avdelingen Marine i ACEL, og vært 13 år i selskapet. Anders har svært ambisiøse planer for Acel fremover, og bærekraft vil være en sentral del av strategien. 

Vedlog overttar jobben etter Klaus Kjerstad som har sagt opp sin stilling i ACEL AS etter 22 år i selskapet. Styret og selskapets eiere uttrykker stor takknemlighet for den jobben Klaus har gjort, og for det han har fått til som leder i selskapet.

Ny styreleder i ACEL AS

Nils H Thommessen overtar som styreleder i selskapet etter Eystein Krohn-Dale. Nils har omfattende erfaring som forretningsadvokat, leder, investor og rådgiver innenfor bærekraft, transaksjoner og verdibasert ledelse. Krohn-Dale fortsetter som styremedlem.

Ny leder HR & Kommunikasjon

Vi vokser, og vi merker et øket behov for både oppfølging av våre svært flinke fagfolk og for økt kommunikasjon internt og eksternt. Vi oppretter derfor en ny stilling som leder for HR & Kommunikasjon. 

Lars-Martin Krohn-Dale tiltrer i stillingen 1. februar.

Ny avdeling og leder ACEL Onshore Aqua 

ACEL har posisjonert seg sterkt i markedet for landbasert oppdrett, en av landets raskeste voksende bransjer. Vår ambisjon er at ACEL AS skal bli landets sterkeste elektro-aktør i dette segmentet. 

Vi har besluttet å opprette en egen avdeling for å lede satsingen vår. Avdelingen vil bli ledet av Ardian Preteni.  

Ardian Preteni har gjort en svært imponerende innsats innnenfor segmentet siden han begynte som lærling i 2009.

Kontaktpersoner

Andre poster

Takk Helge for over 40 år med godt samarbeid

Helge Bjørge gikk av med pensjon ved utgangen av 2023. Helge har vært en hjørnestein i ACEL siden vår begynnelse i 2005 og har spilt en avgjørende rolle i oppbyggingen og ledelsen av Tavleverkstedet. Helge tok over rollen som avdelingsleder i år 2000, mens vi ennå var en del av ABB.

Les mer
ACEL Group er stolt av å være totalleverandør elektro på Postvegen 11 - regionens mest klimavennlige bygg.

ACEL Group leder an i det grønne skiftet, og fokuserer på oppdrag som også gir samfunnsavkastning. Sentralt i strategien vår framover er å fokusere på konvertering og nybygg av grønne bygg. Å bli valgt som totalleverandør på elektro av en så ambisiøs satsing på land er utrolig viktig for oss.

Les mer
Vis flere poster