ACEL gruppen fortsetter veksten

Verdensrekord i ombygging til hybridferge, ny ledelse og ambisiøse mål for vekst

Malangen fremskyndet og overlevert på under 2 måneder.

ACEL Gruppen (ACEL AS og  Haf Power Solutions AS) sørget for suksessfull ombygning fra fossil drift til hybriddrift på 2 måneder. Denne leveransen omtales som en verdensrekord i sitt slag og vi er utrolig stolte av å kunne arbeide sammen med pålitelige og dyktige underleverandører som Corvus Energy, The Switch blant andre.

Ny administrerende direktør i ACEL AS

Anders Vedlog blir ny daglig leder i selskapet, og tiltrer stillingen allerede 1. Januar 2023. Anders har ledet avdelingen Marine i ACEL, og vært 13 år i selskapet. Anders har svært ambisiøse planer for Acel fremover, og bærekraft vil være en sentral del av strategien. 

Vedlog overttar jobben etter Klaus Kjerstad som har sagt opp sin stilling i ACEL AS etter 22 år i selskapet. Styret og selskapets eiere uttrykker stor takknemlighet for den jobben Klaus har gjort, og for det han har fått til som leder i selskapet.

Ny styreleder i ACEL AS

Nils H Thommessen overtar som styreleder i selskapet etter Eystein Krohn-Dale. Nils har omfattende erfaring som forretningsadvokat, leder, investor og rådgiver innenfor bærekraft, transaksjoner og verdibasert ledelse. Krohn-Dale fortsetter som styremedlem.

Ny leder HR & Kommunikasjon

Vi vokser, og vi merker et øket behov for både oppfølging av våre svært flinke fagfolk og for økt kommunikasjon internt og eksternt. Vi oppretter derfor en ny stilling som leder for HR & Kommunikasjon. 

Lars-Martin Krohn-Dale tiltrer i stillingen 1. februar.

Ny avdeling og leder ACEL Onshore Aqua 

ACEL har posisjonert seg sterkt i markedet for landbasert oppdrett, en av landets raskeste voksende bransjer. Vår ambisjon er at ACEL AS skal bli landets sterkeste elektro-aktør i dette segmentet. 

Vi har besluttet å opprette en egen avdeling for å lede satsingen vår. Avdelingen vil bli ledet av Ardian Preteni.  

Ardian Preteni har gjort en svært imponerende innsats innnenfor segmentet siden han begynte som lærling i 2009.

Kontaktpersoner

Anders Vedlog
Administrerende Direktør

Andre poster

Ny salgssjef i ACEL AS

31 år gamle Marius Granlien ble ny salgssjef i ACEL AS fra 1 Januar. Ansettelsen er en del av selskapets strategi om at egne ansatte skal ha en tydelig intern karrierevei.

Les mer
Spar penger med smart straumstyring

Grunnpakke ferdig montert frå kr. 9.900,- inkl. mva Transportkostnader kjem i tillegg. Tilbod gjeld ut februar 2023

Les mer
Regnskapssjef i ACEL Gruppen

Vi søker en engasjert og faglig sterk person til å ta over etter vår Regnskapssjef som går av med pensjon. Vi tilbyr spennende oppgaver med selvstendig ansvar for regnskap i selskapene i gruppen. Videre vil du inngå som en sentral ressurs i konsernets økonomiavdeling. Stillingen rapporterer til CFO.

Les mer
Vis flere poster