ACEL AS valgt som partner for omfattende prosjekt på «Island Frontier»

Prosjektet inkluderer installasjon av et nytt integrert alarmsystem, et Power Management System og drives for fremdriftsmaskineriet. Leveransen vil omfatte utstyr, engineering, prosjektledelse og installasjon i utlandet, samt on-site prosjektledelse.

ACEL har et vedvarende samarbeid med Island Offshore, og vi er stolte over å bli valgt som deres partner også for dette prosjektet. Vi er sikre på at vår ekspertise og erfaring vil bidra til å sikre en vellykket installasjon og oppgradering av Island Frontier, sier salgssjef Marius Granlien.

Dette prosjektet er også en mulighet for ACEL AS til å videre utvide sin virksomhet i retrofit-markedet. Der er en klar trend for å satse på ombygginger og vedlikehold av eksisterende skip framfor nybygg, og vi er glade for å ha muligheten til å bidra til bærekraftig utvikling av marine og offshore-industrien, sier avdelingsleder for Marine Service Gunnar Ytterland.

Vi har et langvarig og solid samarbeid med ACEL AS og har alltid hatt tillit til deres evne til å levere komplekse prosjekter innen tidsfristene. Vi ser frem til å fortsette vårt samarbeid med ACEL og vet at vi kan stole på deres tekniske ekspertise og fleksibilitet for å sikre en vellykket leveranse. ACEL er en svært handlekraftig partner og deres evne til å levere utstyr, prosjektering og installasjonsarbeid verden over på kort varsel gjør dem til en foretrukket leverandør for oss. sier Trond Hauge, teknisk sjef i Island Offshore.

ACEL AS er en ledende leverandør av elektrotjenester og har utviklet både teknisk og profesjonell kompetanse innen installasjon, engineering, ombygging og service av elektriske systemer om bord på skip og offshoreinstallasjoner.

Foto: Roy Viggo Fjørtoft

ACEL-gruppen er en elektroentreprenør med hovedkontor i Ålesund. Gruppen består av selskapene ACEL Invest AS, ACEL AS, ACEL Baltic UAB, HPS og har i dag til sammen ca 170 ansatte. Ved vårt hovedkontor i Ålesund, har vi avdelinger innen engineering, tavleproduksjon, marine installasjoner, maritim/offshore service worldwide, power systems, automasjon, elektroinstallasjon & service mot bolig- og næringsbygg. Vi har også serviceavdelinger i Ørskog og Fjord (Valldal). 

Kontaktpersoner

Andre poster

Haf Power Solutions fra ACEL Group er valgt som systemintegrator på Austral Odyssey ved Båtbygg AS i

Haf Power Solutions (HPS) i ACEL Group, er stolt over å kunngjøre at vi er valgt som systemintegrator av Båtbygg AS for et nytt og banebrytende prosjekt. 

Les mer
Helge Hammer går av med pensjon etter 51 år som tavlemontør

Vi ønsker å hedre og gratulere vår kjære kollega, Helge Hammer, som i juni gikk av med pensjon etter en lang og imponerende karriere hos oss siden august 1972.

Les mer
ACEL har blitt tildelt en stor kontrakt fra Fiskerstrand Verft for ombygging av fergeprosjektet Astron W.

Oppgraderingen av Astron W. er omfattende og inkluderer en helt ny hybrid kraftoverføringsløsning med diesel-mekanisk/-elektrisk PTO/PTH-løsning levert av Haf Power Systems AS (HPS), et ACEL-datterselskap. I tillegg til nytt integrert alarmsystem, LED-lysoppgradering, fler-volt landstrømtilkobling, et nytt skipdatanettverk, CCTV og en komplett elektrisk installasjon for nye mannskapskabiner, overnattingsområder og maskinrom i forlengelsen av skipet. Dette inkluderer også oppgradering av brannalarmsystemet.

Les mer
Vis flere poster