ACEL lander nok en viktig kontrakt innenfor landbasert oppdrett

ACEL skal stå for utførelse av elektroarbeid for Artec Aqua ved Hofseth Aqua sitt nye anlegg i Tafjord. Dette er vår første kontrakt med Hofseth Aqua som sluttkunde og en viktig milepæl i ACEL sin utvikling. En spennende mulighet for ACEL til å bevise sin kompetanse og gjennomføringsevne.

God bekreftelse: Øistein Hauge (t.v.), Avdelingsleder på prosjekt land, og Frank Alvik (t.h.), Prosjektleder, er svært fornøyde med at ACEL har fått landet enda en kontrakt på landbasert oppdrettsanlegg.
Prosjektleder i ACEL, Frank Alvik, sier at det er kjekt å få til nok en stor kontrakt innen dette segmentet;  
- Det er ikke mer enn et halvt år siden ACEL landet storkontrakten med Artec Aqua og Salmon Evolution i Harøysund utenfor Aukra. Derfor er det selvsagt en god bekreftelse for oss, når vi klarer å lande nok en stor kontrakt på denne typen oppdrag i løpet av kort tid, sier han.

Landbasert oppdrett

Artec Aqua er totalentreprenør til et landbasert oppdrettsanlegg for ørret som bygges for Hofseth Aqua, som har sitt hovedkontor i Ålesund.

Det nye oppdrettsanlegget er lokalisert i Tafjord i Fjord kommune, og er med i Hofseth Aqua sin innovative satsing i oppdrettsnæringen. ACEL kommer inn som elektroinstallatør i byggetrinn to på det nye, landbaserte oppdrettsanlegget.

Et prosjekt som har et omfang i bygningsmasse på ca. 4500 m2. Oppstart vil bli i løpet av første halvår av 2022 og avsluttes til sommeren 2023.
Landbasert oppdrettsanlegg: Det landbaserte oppdrettsanlegget, lokalisert i Tafjord, vil entre andre byggetrinn i løpet av våren 2022, og prosjektet har en bygningsmasse på ca. 4500 m2 (Illustrasjon: Artec Aqua AS).

Vokser i markedet
I januar i år vedtok ACEL en ny strategi hvor en av målsetningene har vært å etablere en posisjon som elektroleverandør til oppdrettsnæringen.
Øistein Hauge, avdelingsleder på prosjektland i ACEL, forteller at de allerede har klart å ta viktige steg inn i markedet;
- Vi ser at dette er et segment vi absolutt vil jobbe i. I tillegg til satsing mot aquakultur, er ACEL også godt etablert i markedet for installasjon av næringsbygg så vel som store boligutbygginger, forteller han.

En offensiv strategi gir lyse utsikter for ACEL
Det er gledelig å se at vi er på god vei til å lykkes med flere av punktene i vårstrategi sier styreleder i ACEL, Kjell-Christian Krohn Dale.
Vi har den siste tiden landet flere store kontrakter hvor vi er ansvarlig for leveranse og installasjon av grønne og energieffektive løsninger til både land og marine. I tillegg begynner vi nå å bli en betydelig aktør for elektroløsninger innenfor aquakultur, med denne kontrakten som et viktigbidrag.
Vi har nå en «all-time-high» ordrereserve, og vil passere 300 million kroner i omsetning i 2022. I tillegg etablerer vi nå avdeling for Automasjon i Ålesund og Elektro i Storfjordområdet. Dette vil vi komme tilbake til – Men jeg kan røpe at vi planlegger ekspansjon og har en målsetning om å ansette 20 nye medarbeidere i løpet av året.
Det vil bli utlyst mange spennende stillinger fremover, blant annet forprosjektledere, elektromontører, baser og automasjonsingeniører sier Krohn Dale. Videre oppfordrer han alle med relevant kompetanse og som syntesselskapet ser spennende ut til å ta kontakt, uavhengig av hvilke stillingsannonser vi har på nettsiden i øyeblikket.

 

Takker for tilliten
Vi takker så mye for tilliten og ser frem til et spennende prosjekt sammen, vi er glade for at ACEL kan bidra med risikoavlastning og prosjektgjennomføring for å sikre verdiskapning for våre kunder i dette markedet.

Nysgjerrig på hvilke stillinger som er ledige hos oss? De finner du her.

Kontaktpersoner

Andre poster

Vi søker bolig- og basmontører til vår prosjektavdeling på land!

Vi har betydelig økning i spennende oppdrag fra våre kunder og søker etter montører og baser som er positivt innstilt, kjemper for å være stolt av yrket sitt og vil ha frihet under ansvar. Hos ACEL legger vi til rette for at våre ansatte kan utvikle både sine personlige og tekniske ferdigheter gjennom kurs og økt ansvar.

Les mer
ACEL AS valgt som partner for omfattende prosjekt på «Island Frontier»

Prosjektet inkluderer installasjon av et nytt integrert alarmsystem, et Power Management System og drives for fremdriftsmaskineriet. Leveransen vil omfatte utstyr, engineering, prosjektledelse og installasjon i utlandet, samt on-site prosjektledelse.

Les mer
Haf Power Solutions - et selskap i ACEL gruppen, leverer batteripakken til Oslofjordens første nullutslipp turistbåt!

Brim Explorer sin tredje båt er klar for sin offisielle jomfrutur på lørdag 11.02.23. Båten ble døpt MS Brisen. Haf Power Solutions har levert et egenutviklet batteri- og strømstyringssystem.

Les mer
Vis flere poster