Vi søker reise og servicemontører

Hvis du liker å reise rundt i verden og trives i team, er dette et tilbud for deg!

Vi har høy arbeidsmengde i våre marine avdelinger, og ser etter flere ansatte som bor i Ålesundsområdet og kan delta i våre marine serviceprosjekter.

Som Reise og servicemontør hos ACEL AS jobber du med installasjon på nybygg, ombygginger og serviceoppdrag i inn og utland. Vi har også mange spennende oppdrag lokalt i Ålesund området.  Noen av våre siste prosjekter er lokalisert i Asia, Sør-Amerika og ulike steder i Europa. Du må ha evne til å arbeideselvstendig og i team på en god måte.

Vi ser etter Reise og servicemontører som er systematiske, strukturerte, setter kunden i fokus og leverer som avtalt. I tillegg må du være serviceinnstilt, omgjengelig og ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.

Du er en person som har …

» Fagbrev som elektriker gr. L eller Automatiker.
» Erfaring fra marine prosjekter er en fordel, men ingen krav.
» Grunnleggende datakunnskaper.
» Førerkort kl. B.
» Muntlig og skriftlig Norsk/Engelsk.

Vi vil gjerne høre fra deg!

ACEL AS tilbyr en arbeidsplass med spennendearbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter. Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger. Godt arbeidsmiljø med gode kolleger kan du ta for gitt!

Høres dette ut som noe for deg? Ta gjerne kontakt med Egil Larsen!

  • E-post: egil.larsen@acel.no
  • Tlf.: +47 977 71 847

Søknader vurderes fortløpende.

Om oss

ACEL-gruppen er en total elektroentreprenør med hovedkontor i Ålesund.Gruppen består av selskapene ACEL Invest AS, ACEL AS, ACEL Baltic UAB, HPS og har i dag til sammen ca. 160 ansatte. Ved vårt hovedkontor i Ålesund i Ystenesgata 32, har vi avdelinger innen engineering, tavleproduksjon, marine installasjoner, maritim/offshore service worldwide, power systems, automasjon, elektroinstallasjon & service mot bolig- og næringsbygg. ACEL AS har også serviceavdelinger i Ørskog og Fjord(Valldal).

Foto: En av våre servicemontører i Uruguay.

Kontaktpersoner

Andre poster

ACEL søker serviceelektrikere til vår landavdeling

Vil du være en del av teamet i vår landavdeling i Ålesund, Ørskog eller Fjord? Vi har mange spennende nye oppdrag fra våre gode kunder og derfor ønsker vi oss flere trivelige kolleger. Vi har behov for 5 nye serviceelektrikere ved våre forskjellige områder.

Les mer
Gode løsninger og flere bruksområder på Sundebygget!

Du har kanskje lagt merke til det flotte nybygget som troner ved siden av NTNU i Ålesund? Bygget har fått navnet Sundebygget, og er studentenes eget hus midt i hjertet av Campus Ålesund. ACEL AS har levert total elektroinstallasjon på bygget, og takker for oppdraget fra totalentreprenør Consto Midt-Norge AS.

Les mer
ACEL AS won important contracts with Ulstein Power & Control AS!

ACEL AS proudly announce winning important contracts for the delivery of main switchboards to Ulstein Power and Control AS for two Construction Service Operation Vessels (CSOVs) for Olympic to be built at Ulstein Verft.

Les mer
Vis flere poster