Regnskapssjef i ACEL Gruppen

Vi søker en engasjert og faglig sterk person til å ta over etter vår Regnskapssjef som går av med pensjon. Vi tilbyr spennende oppgaver med selvstendig ansvar for regnskap i selskapene i gruppen. Videre vil du inngå som en sentral ressurs i konsernets økonomiavdeling. Stillingen rapporterer til CFO.

Arbeidsoppgaver

» Ansvar for økonomistyring og regnskap i egne datterselskaper
» Fakturering og regnskapsarbeid
» Deltakelse i budsjettprosess, prognoser og likviditetsstyring
» Utarbeide og kvalitetssikre regnskap og konsernregnskap
» Ansvarlig for måneds- og årsavslutning med tilhørende rapporteringsgrunnlag til ledelse og myndigheter
» Bidra til kontinuerlig utvikling av selskapets systemer, prosesser og rutiner innenfor økonomiområdet

Ønskede kvalifikasjoner

» Høyere økonomisk utdannelse
» Solid økonomi- og regnskapsforståelse
» Noen års erfaring fra revisjon eller økonomifunksjon
» Erfaring med prosjektregnskap og prosjektoppfølging
» Solid systemkompetanse og gode ferdigheter i Excel

Personlige egenskaper

For å lykkes og trives i stillingen må du være faglig sterk, strukturert og analytisk. Du trives med å være operativ og evner både å initiere og gjennomføre endringer og prosjekter. Du forstår verdien av samarbeid og dialog, samtidig som du representerer faglig og personlig trygghet på en uredd og fremtidsrettet måte til selskapets beste.

Vi tilbyr

En spennende, utviklende og utfordrende stilling i et gjeldfritt selskap med vekstambisjoner. Du vil bli en del av et dynamisk og uformelt miljø med motiverte og engasjerte kollegaer. Kontorsted i moderne lokaler i Ålesund Sentrum.  Lønns- pensjons- og forsikringsvilkår som avspeiler stillingens og selskapets nivå og ambisjoner. Du vil få muligheten til å være med på en spennende reise, og det vil være store muligheter for betydelig påvirkning mot en elektrisk fremtid.

Fornærmere informasjon om stilling og selskap kontakt CFO Lars C. Skaar

ACEL-gruppen er en total elektroentreprenør med hovedkontor i Ålesund. Gruppen består av selskapene Acel Invest AS, Acel AS , ACEL Baltic UAB, HAF Power Solutions og har i dag til sammen 160 ansatte. Ved vårt hovedkontor i Ålesund i Ystenesgata 32 har vi avdelinger innen engineering, tavleproduksjon, marine installasjoner, maritim/offshore service worldwide, power systems, automasjon, elektroinstallasjoner og service mot bolig- og næringsbygg. Vi har også serviceavdelinger i Ørskog og Fjord (Valldal).

ACEL skal være en miljøfokusert, kostnadseffektiv, pålitelig og global partner innen elektro for våre kunder både på land og det maritime markedet.

Kontaktpersoner

Andre poster

Ny salgssjef i ACEL AS

31 år gamle Marius Granlien ble ny salgssjef i ACEL AS fra 1 Januar. Ansettelsen er en del av selskapets strategi om at egne ansatte skal ha en tydelig intern karrierevei.

Les mer
Spar penger med smart straumstyring

Grunnpakke ferdig montert frå kr. 9.900,- inkl. mva Transportkostnader kjem i tillegg. Tilbod gjeld ut februar 2023

Les mer
Haf Power Solutions AS leverer hybrid ferge på rekordtid

Haf Power Solutions AS (HPS), et selskap i ACEL Gruppen har levert hybridsystemet til fergen Malangen, takket være godt samarbeid med Fosen Yard i Trøndelag. En viktig milepæl for å komme inn på det Norske fergemarkedet for selskapet.

Les mer
Vis flere poster