Project/Bid Manager i ACEL Gruppen

Oppdag en spennende karrieremulighet som Project/Bid Manager i ACEL Gruppen - en ledende elektroentreprenør i den grønne omstillingen.

Vi søker etter en ambisiøs, nøyaktig, kvalitetsbevisst og salgsrettet person med høyt energinivå og erfaring fra maritim elektroinstallasjon.

Er du en anleggsleder, formann eller servicemontør i dag? Da vil vi gjerne høre fra deg. Dette er en nøkkelposisjon som vi ønsker å satse sterkt på framover. Kurs og opplæring blir gitt.

Project/Bid Manager er en nyopprettet stilling og vil spille en viktig rolle i å utvikle vår virksomhet og tilby innovative og tidsriktige løsninger og produkter til marine kunder. Du vil delta i planlegging og kalkulasjon i hele tilbudsprosessen.

Din rolle vil også omfatte å se etter forretningsmuligheter og forberede avklaringsmøter med kunder. Du vil samarbeide tett med våre selgere i ACEL og Haf Power Solutions for å identifisere nye muligheter i det marine segmentet.

Ditt oppdrag i ACEL

» Være en del av å skape et sterkt team som driver vekst av virksomheten
» Delta i planlegging av hele tilbudsprosessen, internt og mot oppdragsgiver, fra prekvalifisering, kalkulering, forhandlinger og frem til kontraktstildeling
» Se aktivt etter muligheter og differensieringsfaktorer som tilfører verdi til våre kunder og ACEL Gruppen
» Delta i avklaringsmøter med kunder
» Lete etter og evaluere forretningsmuligheter og tidlig engasjementsarbeid
»
Være klar for å ta rollen som prosjektleder for utførelse av prosjekt ved behov

Hos ACEL vil du jobbe i et trivelig og åpent arbeidsmiljø i topp moderne kontorlokaler sentralt i Ålesund sentrum og få muligheten til å videreutvikle både personlige og tekniske ferdigheter.

Vi har mange goder å tilby våre ansatte, blant annet en hytte i Vermedalen som ligger til rette for fjell- og fisketurer, samt et egetaktivitetsrom med blant annet en topp moderne golfsimulator og en stor kantine som ansatte kan disponere for private familiearrangementer.

Ta kontakt! Søknader vurderes fortløpende.


Kontaktpersoner

Andre poster

ACEL har blitt tildelt en stor kontrakt fra Fiskerstrand Verft for ombygging av fergeprosjektet Astron W.

Oppgraderingen av Astron W. er omfattende og inkluderer en helt ny hybrid kraftoverføringsløsning med diesel-mekanisk/-elektrisk PTO/PTH-løsning levert av Haf Power Systems AS (HPS), et ACEL-datterselskap. I tillegg til nytt integrert alarmsystem, LED-lysoppgradering, fler-volt landstrømtilkobling, et nytt skipdatanettverk, CCTV og en komplett elektrisk installasjon for nye mannskapskabiner, overnattingsområder og maskinrom i forlengelsen av skipet. Dette inkluderer også oppgradering av brannalarmsystemet.

Les mer
Vi søker bolig- og basmontører til vår prosjektavdeling på land!

Vi har betydelig økning i spennende oppdrag fra våre kunder og søker etter montører og baser som er positivt innstilt, kjemper for å være stolt av yrket sitt og vil ha frihet under ansvar. Hos ACEL legger vi til rette for at våre ansatte kan utvikle både sine personlige og tekniske ferdigheter gjennom kurs og økt ansvar.

Les mer
ACEL AS valgt som partner for omfattende prosjekt på «Island Frontier»

Prosjektet inkluderer installasjon av et nytt integrert alarmsystem, et Power Management System og drives for fremdriftsmaskineriet. Leveransen vil omfatte utstyr, engineering, prosjektledelse og installasjon i utlandet, samt on-site prosjektledelse.

Les mer
Vis flere poster