Project/Bid Manager i ACEL Gruppen

Oppdag en spennende karrieremulighet som Project/Bid Manager i ACEL Gruppen - en ledende elektroentreprenør i den grønne omstillingen.

Vi søker etter en ambisiøs, nøyaktig, kvalitetsbevisst og salgsrettet person med høyt energinivå og erfaring fra maritim elektroinstallasjon.

Er du en anleggsleder, formann eller servicemontør i dag? Da vil vi gjerne høre fra deg. Dette er en nøkkelposisjon som vi ønsker å satse sterkt på framover. Kurs og opplæring blir gitt.

Project/Bid Manager er en nyopprettet stilling og vil spille en viktig rolle i å utvikle vår virksomhet og tilby innovative og tidsriktige løsninger og produkter til marine kunder. Du vil delta i planlegging og kalkulasjon i hele tilbudsprosessen.

Din rolle vil også omfatte å se etter forretningsmuligheter og forberede avklaringsmøter med kunder. Du vil samarbeide tett med våre selgere i ACEL og Haf Power Solutions for å identifisere nye muligheter i det marine segmentet.

Ditt oppdrag i ACEL

» Være en del av å skape et sterkt team som driver vekst av virksomheten
» Delta i planlegging av hele tilbudsprosessen, internt og mot oppdragsgiver, fra prekvalifisering, kalkulering, forhandlinger og frem til kontraktstildeling
» Se aktivt etter muligheter og differensieringsfaktorer som tilfører verdi til våre kunder og ACEL Gruppen
» Delta i avklaringsmøter med kunder
» Lete etter og evaluere forretningsmuligheter og tidlig engasjementsarbeid
»
Være klar for å ta rollen som prosjektleder for utførelse av prosjekt ved behov

Hos ACEL vil du jobbe i et trivelig og åpent arbeidsmiljø i topp moderne kontorlokaler sentralt i Ålesund sentrum og få muligheten til å videreutvikle både personlige og tekniske ferdigheter.

Vi har mange goder å tilby våre ansatte, blant annet en hytte i Vermedalen som ligger til rette for fjell- og fisketurer, samt et egetaktivitetsrom med blant annet en topp moderne golfsimulator og en stor kantine som ansatte kan disponere for private familiearrangementer.

Ta kontakt! Søknader vurderes fortløpende.


Kontaktpersoner

Andre poster

Takk Helge for over 40 år med godt samarbeid

Helge Bjørge gikk av med pensjon ved utgangen av 2023. Helge har vært en hjørnestein i ACEL siden vår begynnelse i 2005 og har spilt en avgjørende rolle i oppbyggingen og ledelsen av Tavleverkstedet. Helge tok over rollen som avdelingsleder i år 2000, mens vi ennå var en del av ABB.

Les mer
ACEL Group er stolt av å være totalleverandør elektro på Postvegen 11 - regionens mest klimavennlige bygg.

ACEL Group leder an i det grønne skiftet, og fokuserer på oppdrag som også gir samfunnsavkastning. Sentralt i strategien vår framover er å fokusere på konvertering og nybygg av grønne bygg. Å bli valgt som totalleverandør på elektro av en så ambisiøs satsing på land er utrolig viktig for oss.

Les mer
Vis flere poster