Kampanjepris på elbillader

Er du en av de som velger å lade elbilen fra eksisterende stikkontakt? Det kan nok oppleves som en lettvint løsning, men om man ser nærmere på fordelene ved å montere elbil-lader vil bildet bli et helt annet.

ACEL AS leverer trygg og rask lading!

Det er en klar vekst i antall elektriske biler på norske veger, og det kommer stadig flere modeller på markedet. For de som velger å investere i en el- eller hybridbil er det viktig å ha i bakhodet at det vil være en tryggere og bedre ladeopplevelse om man har montert en elbil-lader hjemme.

Zaptec Go er en helt ny hjemmelader, og ACEL kjører kampanjepris på denne ut april.
Se kontaktskjema i bunn av denne artikkelen

Vi monterer norsk kvalitet

Det norske selskapet Zaptec har nå lansert en liten, lekker og smart hjemmelader med navnet “Zaptec Go". Zaptec har lang erfaring med produksjon av robuste, trygge og effektive ladere til el- og hybridbiler. Zaptec Go er en lader som er liten i størrelse og kommer med 5 års garanti. I tillegg har laderen mange smarte funksjoner, blant annet at du har muligheter for å lade når strømmen er billigst. Det er heller ikke å forakte at den kommer i flere lekre farger og har et smakfullt design, som gjør at den enkelt kan passe inn på husets fasade. Laderen kommuniserer også mot internett via WIFI eller 4G, og man får enkelt oversikt i egen app på telefonen. På denne måten vil laderen også motta oppdateringer, og eventuelle nye funksjoner i tiden fremover.

Men hvorfor skal jeg kjøpe en lader når jeg bare kan lade på stikkontakten jeg allerede har? Les videre, så viser vi deg noen av fordelene.

Lader 10 ganger raskere

Ved å montere en Zaptec Go får man en godkjent hjemmelader som oppfyller sikkerhetskravene som gjelder, samtidig som man oppnår en effektivitet som gjør at det er inntil 10 ganger raskere å «fylle opp» bilen enn ved lading fra ordinær stikkontakt. Lading over stikkontakt er å anse som en nødløsning, og det er spesifikke krav som gjelder om det skal gjøres. Blant annet gjelder krav om maks størrelse på sikring, samt at ladekabler som kan plugges i vanlig stikkontakt er begrenset til en ladehastighet på ca 2kW. En Zaptec Go kan lade med inntil 22kW dersom det er kapasitet og den aktuelle bilen støtter dette.

Sikker lading

Med ny teknologi kommer alltid utfordringer som kan kreve andre typer tiltak enn man har hatt tidligere, og som eier av et elektrisk anlegg er man forpliktet til å sørge for at anlegget er egnet til bruken man utsetter det for. Skal man lade elbilen sin hjemme, er det egne krav som gjelder for dette. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har satt ned egne retningslinjer og anbefalinger for sikker lading av batteridrevne biler som er lik for både elbiler og hybridbiler. Deres klare anbefaling er at man bør montere egnet elbil-lader for å ivareta sikkerhet under lading. Det er blant annet for å hindre brannfare og overbelastning av det eksisterende elektriske anlegget i huset. Ved å montere en godkjent hjemmelader som Zaptec Go ivaretar man alle sikkerhetskrav, det er praktisk og gir mange fordeler i fremtiden med tanke på både miljø og i forhold til strømforbruk.

Med Zaptec Go har du alltid trygg og effektiv lading tilgjengelig mellom kjøreturene. Illustrasjonsfoto: Zaptec

En lader for alle biler

Zaptec Go kan lade alle ladbare kjøretøy, uansett om det er en Volvo eller Porsche, elbil eller hybridbil. Laderen følger samme standard som bilprodusentene følger. Det er dog store forskjeller på hvor mye strøm de forskjellige bilene kan ta imot, og om de kan lade énfase eller trefase. En Zaptec Go håndterer dette automatisk og blir ved hjelp av toveis kommunikasjon enig med bilen om hvor mye strøm man kan lade med. Så slipper du å tenke på om din neste bil passer til laderen eller ikke.

Kutt drivstoffkostnadene på hybridbilen

Eier man en hybridbil, er ofte målet at man skal kunne kjøre mest mulig på batterikapasiteten til bilen. Og har man riktig kjøremønster med en del småkjøring er det med mange hybridbiler i dag fullt mulig å kjøre kun på strøm i lengre perioder. Men det er da desto viktigere med rask og hyppig lading siden hybridbilene leveres med begrenset batterikapasitet. De fleste hybridbiler kan ta imot inntil 16A lading ved bruk av en hjemmelader, mens de normalt bare får halvparten av dette dersom de plugges i en stikkontakt. Dette kan omsettes til ladehastighet, så man lader altså hybriden dobbelt så raskt om man har fått installert en Zaptec Go hjemme. Da får man raskere fylt opp batteriet når bilen står parkert mellom ærendene, og man kan dermed få kjørt også neste tur 100% elektrisk.

ACEL AS leverer hele skalaen innen elbillading og har løsninger for både privat, borettslag, sameier og næringskunder.

Akkurat nå kjører vi kampanje på nyheten Zaptec Go til den nette pris av 13 450,- (inkl. mva) inkludert standard installasjon.

Vil du ha trygg og rask lading? Ta kontakt i dag, Michel Teige er klar til å hjelpe deg!


*Enkelte funksjoner kan kreve et Zaptec Go+ abonnement. Dette er en tjeneste levert av Zaptec og er p.t. kostnadsfritt i 12mnd, deretter kr. 29,- per mnd.

Kontaktpersoner

Andre poster

ACEL AS med nok en storkontrakt

ACEL AS kan melde om nok en storkontrakt i ordreboken, denne gangen står de for komplett elektroinstallasjon og levering av hybridanlegget i anledning ombyggingen av fergen MF Karlsøyfjord på Fiskerstrand verft.

Les mer
ACEL lander rekordkontrakt med Artec Aqua

ACEL AS landet storkontrakt med Artec Aqua på elektroinstallasjon av anlegget til Salmon Evolution på Harøya. Det er stort å være med på byggingen av et fremtidsrettet produksjonsanlegg i denne skalaen forteller Anders Vedlog, avdelingsleder i ACEL.

Les mer
ACEL søker prosjektleder til vår maritime avdeling

Vi har mange spennende prosjekt på gang, og trenger derfor flere kjekke kolleger til vår maritime avdeling Ålesund.

Les mer
Vis flere poster