Bid Manager i ACEL Gruppen

Oppdag en spennende karrieremulighet som Bid Manager hos ACEL - en ledende elektroentreprenør i den grønne omstillingen.

Vi søker etter en ambisiøs, nøyaktig, kvalitetsbevisst og salgsrettet person med høyt energinivå og erfaring fra elektroinstallasjon.

Som Bid Manager vil du spille en sentral rolle i å utvikle vår virksomhet og tilby innovative og tidsriktige løsninger og produkter til marine kunder. Du vil ha ansvar for å planlegge, kalkulere og administrere hele tilbudsprosessen, inkludert prekvalifisering, forhandlinger og kontraktstildeling. Du vil også være kommersielt orientert og ha et høyt fokus på risikoidentifikasjon, reduksjon, kostnadsoptimalisering og robust prosjektgjennomføring.

Din rolle vil også omfatte å se etter forretningsmuligheter og forberede avklaringsmøter med kunder. Du vil samarbeide tett med våre selgere i ACEL og Haf Power Solutions for å identifisere nye muligheter i det marine segmentet.

Ditt oppdrag i ACEL

» Være en del av å skape et sterkt team som driver vekst av virksomheten
» Plannlegge og administrere hele tilbudsprosessen, internt og mot oppdragsgiver, fra prekvalifisering, kalkulering, forhandlinger og frem til kontraktstildeling
» Være kommersielt orientert med høy fokus på risikoidentifikasjon og -redusering, kostnadsoptimalimalisering og at den overordnede prosjektgjennomføringsplanen er robust og oppfyller kundens krav
» Se aktivt etter muligheter og differensieringsfaktorer som tilfører verdi til våre kunder og ACEL Gruppen
» Forberede og lede avklaringsmøter med kunder
» Lete etter og evaluere forretningsmuligheter og tidlig engasjementsarbeid
»
Være klar for å ta rollen som prosjektleder for utførelse av prosjekt ved behov

Hos ACEL vil du jobbe i et trivelig og åpent arbeidsmiljø og få muligheten til å videreutvikle både personlige og tekniske ferdigheter. Vi har mange goder å tilby våre ansatte, blant annet en hytte i Vermedalen som ligger til rette for fjell- og fisketurer, samt et eget aktivitetsrom med blant annet en topp moderne golfsimulator og en stor kantine som ansatte til kan disponere for private familiearrangementer.


Ta kontakt!


Kontaktpersoner

Andre poster

Vi søker bolig- og basmontører til vår prosjektavdeling på land!

Vi har betydelig økning i spennende oppdrag fra våre kunder og søker etter montører og baser som er positivt innstilt, kjemper for å være stolt av yrket sitt og vil ha frihet under ansvar. Hos ACEL legger vi til rette for at våre ansatte kan utvikle både sine personlige og tekniske ferdigheter gjennom kurs og økt ansvar.

Les mer
ACEL AS valgt som partner for omfattende prosjekt på «Island Frontier»

Prosjektet inkluderer installasjon av et nytt integrert alarmsystem, et Power Management System og drives for fremdriftsmaskineriet. Leveransen vil omfatte utstyr, engineering, prosjektledelse og installasjon i utlandet, samt on-site prosjektledelse.

Les mer
Haf Power Solutions - et selskap i ACEL gruppen, leverer batteripakken til Oslofjordens første nullutslipp turistbåt!

Brim Explorer sin tredje båt er klar for sin offisielle jomfrutur på lørdag 11.02.23. Båten ble døpt MS Brisen. Haf Power Solutions har levert et egenutviklet batteri- og strømstyringssystem.

Les mer
Vis flere poster