ACEL vokser og etablerer ny avdeling i Harstad

Pressemelding

Etter sju år i tett samarbeid med nordnorske skipsverft, etablerer Ålesundsbedriften ACEL AS en ny avdelingen i Harstad. Heretter skal selskapet tilby prosjektering og installasjon også på land.

­ Samarbeidet vårt med verftene i regionen har gitt oss god lokalkunnskap, sier Klaus Kjerstad, Adm. direktør i ACEL AS.  ­ Vi ser på området som meget interessant, og vil i første omgang satse på næringsbygg og service på land i tillegg til vår aktivitet på marine.  

 

Harstad-avdelingen skal ledes av kvæfjæringen Mats Erik Vikholt, som nå kommer fra en stilling i Bodø Energi. Vikholt forteller at de i disse dager rekrutterer 3-4 dyktige fagfolk lokalt. Disse blir kjernen i oppstartsfasen.

 

­ Vi har en prosjektorganisasjon, og kan opp-bemanne med interne ressurser etter behov. At vi gjør dette med egne ansatte, betyr at vi alltid har prosjektteam som fungerer sammen fra første dag, sier han. 

 

ACEL ble bygget opp som totalleverandør av installasjonsløsninger til marine og offshoreinstallasjoner. Selskapet var tidlig ute med også å tilby sine tjenester på land, og er nå en betydelig aktør i landmarkedet i Ålesund-regionen.

 

­ De nesten ekstreme kravene til kvalitet og effektivitet innen marine og offshore hadde gitt oss en måte å jobbe på som raskt ble verdsatt av kundene på land. Vi håper at det samme skal skje her i nord, sier Kjerstad. 

 

 

Kontakt for ytterligere opplysninger:

Klaus Kjerstad, Adm. direktør

Telefon: +47 41 66 86 26

E-post: klaus.kjerstad@acel.no

 

Mats Erik Vikholt, Avdelingsleder Harstad

Telefon: +47 952 00 814

E-post: mats.erik.vikholt@acel.no

 

 

ACEL  AS  er  totalleverandør  av  elektrotjenester  til skip, offshore, næringsbygg/offentlige bygg og bolig. Konsernet har 125 ansatte i Norge og Litauen. Samlet omsetning 2017 var på 200 MNOK.

Kontaktpersoner

No items found.

Andre poster

Adventskampanje

Du lader vel ikke elbilen med vanlig stikkontakt?

Les mer
Adventskampanje

Viste du at med LED belysning reduserer du både brannfaren og strømforbruket ditt? Vi kjører nå adventskampanje på utskiftning av halogen downlights til LED.

Les mer
Ålesund: Vi søker Elektroingeniør

Vi ønsker en elektroingeniør som kan inngå i vår organisasjon med god kompetanse på 3D modellering og andre tegningsverktøy.

Les mer
Vis flere poster