ACEL vokser og etablerer ny avdeling i Harstad

Pressemelding

Etter sju år i tett samarbeid med nordnorske skipsverft, etablerer Ålesundsbedriften ACEL AS en ny avdelingen i Harstad. Heretter skal selskapet tilby prosjektering og installasjon også på land.

­ Samarbeidet vårt med verftene i regionen har gitt oss god lokalkunnskap, sier Klaus Kjerstad, Adm. direktør i ACEL AS.  ­ Vi ser på området som meget interessant, og vil i første omgang satse på næringsbygg og service på land i tillegg til vår aktivitet på marine.  

 

Harstad-avdelingen skal ledes av kvæfjæringen Mats Erik Vikholt, som nå kommer fra en stilling i Bodø Energi. Vikholt forteller at de i disse dager rekrutterer 3-4 dyktige fagfolk lokalt. Disse blir kjernen i oppstartsfasen.

 

­ Vi har en prosjektorganisasjon, og kan opp-bemanne med interne ressurser etter behov. At vi gjør dette med egne ansatte, betyr at vi alltid har prosjektteam som fungerer sammen fra første dag, sier han. 

 

ACEL ble bygget opp som totalleverandør av installasjonsløsninger til marine og offshoreinstallasjoner. Selskapet var tidlig ute med også å tilby sine tjenester på land, og er nå en betydelig aktør i landmarkedet i Ålesund-regionen.

 

­ De nesten ekstreme kravene til kvalitet og effektivitet innen marine og offshore hadde gitt oss en måte å jobbe på som raskt ble verdsatt av kundene på land. Vi håper at det samme skal skje her i nord, sier Kjerstad. 

 

 

Kontakt for ytterligere opplysninger:

Klaus Kjerstad, Adm. direktør

Telefon: +47 41 66 86 26

E-post: klaus.kjerstad@acel.no

 

Mats Erik Vikholt, Avdelingsleder Harstad

Telefon: +47 952 00 814

E-post: mats.erik.vikholt@acel.no

 

 

ACEL  AS  er  totalleverandør  av  elektrotjenester  til skip, offshore, næringsbygg/offentlige bygg og bolig. Konsernet har 125 ansatte i Norge og Litauen. Samlet omsetning 2017 var på 200 MNOK.

Kontaktpersoner

No items found.

Andre poster

KAMPANJE I HARSTAD

Rehabilitering av sikringsskap & hjemmelader for el-bil, ferdig installert!

Les mer
Rekordår for ACEL gir bonus til alle ansatte

Et hektisk år har gitt resultater for ACEL, selskapet leverer rekordhøy omsetning og resultat i 2019.

Les mer
Hybridkontrakt til ACEL og Høglund Power Solutions

ACEL og Høglund Power Solutions er tildelt kontrakten på levering av hybridsystemet til den nye miljøvennlige turistbåten MS «Bard». Båten skal bygges hos Maritime Partner i Ålesund, som også bygger rederiets første båt MS «Brim».

Les mer
Vis flere poster