ACEL vokser og etablerer ny avdeling i Harstad

Pressemelding

Etter sju år i tett samarbeid med nordnorske skipsverft, etablerer Ålesundsbedriften ACEL AS en ny avdelingen i Harstad. Heretter skal selskapet tilby prosjektering og installasjon også på land.

­ Samarbeidet vårt med verftene i regionen har gitt oss god lokalkunnskap, sier Klaus Kjerstad, Adm. direktør i ACEL AS.  ­ Vi ser på området som meget interessant, og vil i første omgang satse på næringsbygg og service på land i tillegg til vår aktivitet på marine.  

 

Harstad-avdelingen skal ledes av kvæfjæringen Mats Erik Vikholt, som nå kommer fra en stilling i Bodø Energi. Vikholt forteller at de i disse dager rekrutterer 3-4 dyktige fagfolk lokalt. Disse blir kjernen i oppstartsfasen.

 

­ Vi har en prosjektorganisasjon, og kan opp-bemanne med interne ressurser etter behov. At vi gjør dette med egne ansatte, betyr at vi alltid har prosjektteam som fungerer sammen fra første dag, sier han. 

 

ACEL ble bygget opp som totalleverandør av installasjonsløsninger til marine og offshoreinstallasjoner. Selskapet var tidlig ute med også å tilby sine tjenester på land, og er nå en betydelig aktør i landmarkedet i Ålesund-regionen.

 

­ De nesten ekstreme kravene til kvalitet og effektivitet innen marine og offshore hadde gitt oss en måte å jobbe på som raskt ble verdsatt av kundene på land. Vi håper at det samme skal skje her i nord, sier Kjerstad. 

 

 

Kontakt for ytterligere opplysninger:

Klaus Kjerstad, Adm. direktør

Telefon: +47 41 66 86 26

E-post: klaus.kjerstad@acel.no

 

Mats Erik Vikholt, Avdelingsleder Harstad

Telefon: +47 952 00 814

E-post: mats.erik.vikholt@acel.no

 

 

ACEL  AS  er  totalleverandør  av  elektrotjenester  til skip, offshore, næringsbygg/offentlige bygg og bolig. Konsernet har 125 ansatte i Norge og Litauen. Samlet omsetning 2017 var på 200 MNOK.

Kontaktpersoner

No items found.

Andre poster

Acel med nyetablering sammen med Høglund Marine Solutions

Høglund Marine Automasjon, ACEL og E.F. Invest oppretter selskapet Høglund Power Solutions AS i Trondheim, selskapets formål er å levere energieffektive og fremtidsrettede elektriske kraftsystemer til maritim næring. Totalleveranser av Power systemer som inkluderer installasjon om bord er etter vår oppfatning et udekket behov i markedet.

Les mer
ACEL med fire kontrakter på hybridisering av ferger

ACEL har inngått kontrakter med Fiskerstrand Verft AS og Baatbygg AS på 2 + 2 (4) Fjord 1 ferger som skal bygges om til hybrid i løpet av 2019. Kontraktene omfatter prosjektering, tavlebygging, elektroinstallasjon og test/idriftsettelse og vil gi ACEL sysselsetting frem til november 2019.

Les mer
KAMPANJE SIKRINGSSKAP | Harstad

Vi gjentar suksessen og kjører kampanje på rehabilitering av sikringsskap i Harstad.

Les mer
Vis flere poster