ACEL søker serviceelektrikere til vår landavdeling

Vil du være en del av teamet i vår landavdeling i Ålesund, Ørskog eller Fjord? Vi har mange spennende nye oppdrag fra våre gode kunder og derfor ønsker vi oss flere trivelige kolleger. Vi har behov for 5 nye serviceelektrikere ved våre forskjellige områder.

I ACEL legger vi alltid til rette for at våre ansatte får muligheter til å videreutvikle både personlige og tekniske ferdigheter. Vi ønsker ansatte som vil levere gode løsninger til kundene og er stolte av jobben de gjør. ACEL er opptatt av å være framoverlent og tenke grønt innen teknologi, og ser alltid etter nye løsninger som gagner våre kunder.

Du er en elektriker som …

» Er positiv og liker utfordringer i arbeidshverdagen
» Er pålitelig og vil ha frihet under ansvar
» Vil kjøre egen servicebil
» Vil ha gode kolleger
» Vil ha gode lønnsvilkår og bonusordning
» Sier ja takk til en veldig god pensjonsordning
» Vil utvikle deg videre
»
Synes ny teknologi er spennende

Og sist, men ikke minst; du vil ha en arbeidshverdag som gjør at du gleder deg til å gå på jobb!

Hva får du være med på, som servicemontør i ACEL?

Som servicemontør hos oss får du garantertvarierte arbeidsdager, og du vil få være med på installasjon av fremtidsrettede løsninger for våre kunder. Noen dagsaktuelle eksempler er forskjellige smarthusløsninger, spennende lade-anlegg for elbiler, solcelle-anlegg og energieffektivisering på større næringsbygg. Du får kurs og tilleggskompetanse innenfor de forskjellige områdene når det trengs, og vil alltid ha dyktige og kjekke kolleger å samarbeide med underveis.

Vil du lese mer om hvordan det er å være servicemontør hos oss? Les mer her

Med konkurransedyktige betingelser og spennende oppdrag håper vi du er nysgjerrig på å bli bedre kjent med oss. I så fall er du velkommen til å ta kontakt med Michel Teige:

E-post: michel.teige@acel.no

Tlf.: +47 948 29 819

Vi skal ha med de beste elektrikerne på laget! Er du vår neste kollega?

Søknader vurderes fortløpende.

Om oss

ACEL-gruppen er en total elektroentreprenør med hovedkontor i Ålesund. Gruppen består av selskapene ACEL Invest AS, ACEL AS, ACEL Baltic UAB, HPS og har i dag til sammen ca. 160 ansatte. Ved vårt hovedkontor i Ålesund i Ystenesgata 32, har vi avdelinger innen engineering, tavleproduksjon, marine installasjoner, maritim/offshore service worldwide, power systems, automasjon, elektroinstallasjon & service mot bolig- og næringsbygg. ACEL AS har også serviceavdelinger i Ørskog og Fjord(Valldal).

Kontaktpersoner

Andre poster

Vi søker reise og servicemontører

Hvis du liker å reise rundt i verden og trives i team, er dette et tilbud for deg!

Les mer
Gode løsninger og flere bruksområder på Sundebygget!

Du har kanskje lagt merke til det flotte nybygget som troner ved siden av NTNU i Ålesund? Bygget har fått navnet Sundebygget, og er studentenes eget hus midt i hjertet av Campus Ålesund. ACEL AS har levert total elektroinstallasjon på bygget, og takker for oppdraget fra totalentreprenør Consto Midt-Norge AS.

Les mer
ACEL AS won important contracts with Ulstein Power & Control AS!

ACEL AS proudly announce winning important contracts for the delivery of main switchboards to Ulstein Power and Control AS for two Construction Service Operation Vessels (CSOVs) for Olympic to be built at Ulstein Verft.

Les mer
Vis flere poster