ACEL søker serviceelektrikere til vår landavdeling

Vil du være en del av teamet i vår landavdeling? Vi har mange spennende nye oppdrag fra gode kunder og derfor ønsker vi oss flere dyktige kolleger. Vi har behov for servicemontører.

I ACEL legger vi alltid til rette for at våre ansatte får muligheter til å videreutvikle både personlige og tekniske ferdigheter. Vi ønsker ansatte som vil levere gode løsninger til kundene og er stolte av jobben de gjør. ACEL er opptatt av å være framoverlent og tenke grønt innen teknologi, og ser alltid etter nye løsninger som gagner våre kunder.

Du er en elektriker som …

» Er positiv og liker utfordringer i arbeidshverdagen
» Er pålitelig og vil ha frihet under ansvar
» Vil kjøre egen servicebil
» Vil ha gode kolleger
» Vil ha gode lønnsvilkår og bonusordning
» Sier ja takk til en veldig god pensjonsordning
» Vil utvikle deg videre
»
Synes ny teknologi er spennende

Og sist, men ikke minst; du vil ha en arbeidshverdag som gjør at du gleder deg til å gå på jobb!

Hva får du være med på, som servicemontør i ACEL?

Som servicemontør hos oss får du garantert varierte arbeidsdager, og du vil få være med på installasjon av fremtidsrettede løsninger for våre kunder. Noen dagsaktuelle eksempler er forskjellige styresystemer, infrastruktur for økende elbilpark, solcelle-anlegg og energieffektivisering på større næringsbygg. Vi har mange service- og kontrollavtaler på store næringsbygg hvor vi trenger teknisk dyktige elektrikere for å levere de beste tjenestene. Hos oss får du kurs og tilleggskompetanse innenfor de forskjellige områdene når det trengs, og vil alltid ha dyktige og kjekke kolleger å samarbeide med underveis. I ACEL jobber vi som et lag.

Vil du lese mer om hvordan det er å være servicemontør hos oss? Les mer her

Med konkurransedyktige betingelser og spennende oppdrag håper vi du er nysgjerrig på å bli bedre kjent med oss. I så fall er du velkommen til å ta kontakt med Michel Teige:

E-post: mt@acel.no

Tlf.: +47 948 29 819

Vi skal ha med de beste elektrikerne på laget! Er du vår neste kollega?

Søknader vurderes fortløpende.

Om oss

ACEL Group har hovedkontor i Ålesund og består av selskapene Haf Power Solutions AS, ACEL AS, ACEL Baltic UAB og har i dag til sammen ca 170 ansatte. Ved vårt hovedkontor i Ålesund, har vi avdelinger innen engineering, tavleproduksjon, maritime installasjoner, maritim og offshore service worldwide, power systems, automasjon, elektroinstallasjon & service mot næringsmarkedet. Gruppen har også serviceavdelinger i Ørskog og Fjord (Valldal).

Kontaktpersoner

Andre poster

Senioringeniør i ACEL.

ACEL opplever en sterkt økende etterspørsel fra marine nybygg, service og satser sterkt på landbasert oppdrett. Vi trenger en erfaren prosjektingeniør som vil bidra til grønn omstilling. ACEL er en ledende elektroentreprenør i den grønne omstillingen. I denne sentrale rollen vil du være med på å utvikle vår virksomhet og levere smarte, moderne og effektive løsninger til våre kunder.

Les mer
Prosjektleder Marine i ACEL.

ACEL opplever en sterkt økende etterspørsel fra marine nybygg, service og satser sterkt på landbasert oppdrett. ACEL er en ledende elektroentreprenør i den grønne omstillingen. I denne sentrale rollen vil du være med på å utvikle vår virksomhet og levere smarte, moderne og effektive løsninger til våre kunder.

Les mer
ACEL Group leverer omfattende prosjekt på Island Frontier

ACEL & HAF Power Solutions har fullført et omfattende livstidsprosjekt på Island Frontier i Gibraltar. Prosjektet inkluderte installasjon av et nytt IAS, PMS, F&G, ESD, CCTV, IPTV, ECR-konsoller, bryterutstyr og paneltjeneste, brannalarmsystem, ballastvannbehandlingssystem og nye thruster- og fremdriftsstasjoner. Leveransen omfattet utstyr, engineering, prosjektledelse og installasjon.

Les mer
Vis flere poster