ACEL søker Regnskapssjef

ACEL trenger flere dyktige folk på laget, og søker nå etter en ny medarbeider innen regnskap.

Er du vår kommende Regnskapssjef?

Vi søker en engasjert og faglig sterk medarbeider som vi i løpet av noen år ønsker å utvikle til å ta over etter vår Regnskapssjef. Vi tilbyr spennende oppgaver med selvstendig ansvar for regnskap i egne selskaper i gruppen. Videre vil du inngå som en sentral ressurs i konsernets økonomiavdeling. Stillingen rapporterer til CFO.

Arbeidsoppgaver

» Ansvar for økonomistyring og regnskap i egne datterselskaper
» Fakturering og regnskapsarbeid
» Deltakelse i budsjettprosess, prognoser og likviditetsstyring
» Utarbeide og kvalitetssikre regnskap - og delta i utarbeidelse av konsernregnskap
» Ansvarlig for måneds- og årsavslutning med tilhørende rapporteringsgrunnlag til ledelse og myndigheter
» Bidra til kontinuerlig utvikling av selskapets systemer, prosesser og rutiner innenfor økonomiområdet


Ønskede kvalifikasjoner

» Høyere økonomisk utdannelse
» Solid økonomi- og regnskapsforståelse
» Noen års erfaring fra revisjon eller økonomifunksjon
» Erfaring med prosjektregnskap og prosjektoppfølging
» Solid systemkompetanse og gode ferdigheter i Excel

Personlige egenskaper

For å lykkes og trives i stillingen må du være faglig sterk, strukturert og analytisk. Du trives med å være operativ og evner både å initiere og gjennomføre endringer og prosjekter. Du forstår verdien av samarbeid og dialog, samtidig som du representerer faglig og personlig trygghet på en uredd og fremtidsrettet måte til selskapets beste.

Vi tilbyr

En spennende, utviklende og utfordrende stilling i et gjeldfritt selskap med vekstambisjoner. Du vil bli en del av et dynamisk og uformelt miljø med motiverte og engasjerte kollegaer. Kontorsted i moderne lokaler i Ålesund Sentrum. Lønns- pensjons- og forsikringsvilkår som avspeiler stillingens og selskapets nivå og ambisjoner. Du vil få muligheten til å være med på en spennende reise, og det vil være store muligheter for betydelig påvirkning mot en elektrisk fremtid.


For nærmere informasjon om stilling og selskap, kontakt CFO Lars C. Skaar på tlf: 977 46 180.

Søknadsfrist: 21.08.22

Om oss

ACEL-gruppen er en total elektroentreprenør med hovedkontor i Ålesund. Gruppen består av selskapene Acel Invest AS, Acel AS , ACEL Baltic UAB, HAF Power Solutions og har i dag til sammen 155 ansatte. Ved vårt hovedkontor i Ålesund i Ystenesgata 32 har vi avdelinger innen engineering, tavleproduksjon, marine installasjoner, maritim/offshore service worldwide, elektroinstallasjoner og service mot bolig- og næringsbygg.

ACEL skal være en miljøfokusert, kostnadseffektiv, pålitelig og global partner innen elektro for våre kunder både på land og det maritime markedet.

Kontaktpersoner

Andre poster

ACEL AS won important contracts with Ulstein Power and Control AS!

ACEL AS proudly announce winning important contracts for the delivery of main switchboards to Ulstein Power and Control AS for two Construction Service Operation Vessels (CSOVs) for Olympic to be built at Ulstein Verft.

Les mer
ACEL søker assisterende prosjektleder/ prosjektingeniør på landbaserte prosjekt

ACEL har stadig økning på oppdrag i ordreboken. Vi søker derfor etter en assisterende prosjektleder/ prosjektingeniør som vil ta del i våre prosjekter innen prosjektering, kalkulasjon og dokumentasjon.

Les mer
ACEL AS satser videre!

Arbeidet med den nyopprettede automasjonsavdelingen til ACEL AS er godt i gang. Den 11.april var den nyansatte avdelingslederen, Roar Kjærstad, på plass. Han forteller at han er klar for å bygge opp et godt team som skal finne gode løsninger for kundene.

Les mer
Vis flere poster