ACEL søker baser og montører til vår Prosjektavdeling på land

Vil du være en del av teamet i vår landavdeling i Ålesund? Vi har mange spennende nye oppdrag fra våre gode kunder og derfor ønsker vi oss flere trivelige kolleger. Vi har behov for flere montører og basmontører i vår stab.

I ACEL legger vi alltid til rette for at våre ansatte får muligheter til å videreutvikle både personlige og tekniske ferdigheter. Vi ønsker ansatte som vil levere gode løsninger til kundene og er stolte av jobben de gjør. ACEL er opptatt av å være framoverlent og tenke grønt innen teknologi, og ser alltid etter nye løsninger som gagner våre kunder.

Du er en elektriker som …

» Er positiv og liker utfordringer i arbeidshverdagen
» Er pålitelig og vil ha frihet under ansvar
» Vil ha gode kolleger
» Vil ha gode lønnsvilkår og bonusordning
» Sier ja takk til en veldig god pensjonsordning
» Vil utvikle deg videre
»
Synes ny teknologi er spennende, og kan være en ressurs for oss.

Og sist, men ikke minst; du vil ha en arbeidshverdag som gjør at dugleder deg til å gå på jobb!

Hva får du væremed på, som montør i ACEL?

Som montør hos oss får du garantert varierte arbeidsdager, og du vil få være med på installasjon og bidra til fremtidsrettede løsninger for våre kunder. Noen dagsaktuelle eksempler er forskjellige smarthusløsninger, KNX-system, spennende lade-anlegg for elbiler, solcelle-anlegg og energieffektivisering på større næringsbygg. Du får kurs og tilleggskompetanse innenfor de forskjellige områdene når det trengs, og vil alltid ha dyktige og kjekke kolleger å samarbeide med underveis.

Vil du lese mer omhvordan det er å være montør hos oss? Les mer her

Med konkurransedyktige betingelser og spennende oppdrag håper vi du er nysgjerrig på å bli bedre kjent med oss. I så fall er du velkommen til å ta kontakt med Øistein Hauge:

E-post: oh@acel.no

Tlf.: +47 951 41 874

Vi skal ha med de beste elektrikerne på laget! Er du vår neste kollega?

Søknader vurderes fortløpende.

ACEL-gruppen er entotal elektroentreprenør med hovedkontor i Ålesund. Gruppenbestår av selskapene ACEL Invest AS, ACEL AS, ACEL Baltic UAB, og har i dag til sammen ca 160 ansatte. Vedvårt hovedkontor i Ålesund i Ystenesgata 32, har vi avdelinger innenengineering, tavleproduksjon, marine installasjoner, maritim/offshoreservice worldwide, power systems, automasjon, elektroinstallasjoner &service mot bolig- og næringsbygg. Vi har også serviceavdelinger i Ørskog ogFjord (Valldal).

Kontaktpersoner

Andre poster

Ny salgssjef i ACEL AS

31 år gamle Marius Granlien ble ny salgssjef i ACEL AS fra 1 Januar. Ansettelsen er en del av selskapets strategi om at egne ansatte skal ha en tydelig intern karrierevei.

Les mer
Spar penger med smart straumstyring

Grunnpakke ferdig montert frå kr. 9.900,- inkl. mva Transportkostnader kjem i tillegg. Tilbod gjeld ut februar 2023

Les mer
Regnskapssjef i ACEL Gruppen

Vi søker en engasjert og faglig sterk person til å ta over etter vår Regnskapssjef som går av med pensjon. Vi tilbyr spennende oppgaver med selvstendig ansvar for regnskap i selskapene i gruppen. Videre vil du inngå som en sentral ressurs i konsernets økonomiavdeling. Stillingen rapporterer til CFO.

Les mer
Vis flere poster