ACEL Nord

Ved vår avdeling i Harstad tilbyr vi elektrotjenester til bolig, næring, industri og marine. Vi hjelper deg fra planlegging til nøkkelferdig prosjekt - med løsninger tilpasset dine ønsker og behov.

Ingen jobb for liten, ingen jobb for stor.

NÆRINGSBYGG OG INDUSTRI

ACEL betjener landmarkedet med alle typer sterk- og svakstrømsinstallasjoner, samt servicetjenester innen elektro til næringsbygg, offentlige bygg og industrianlegg.

Våre ansatte har lang erfaring i bransjen og kjenner markedet godt, og vet hva som trengs for å gjøre deg som kunde fornøyd. Vi holder et faglig høyt nivå og leverer anlegg av høy kvalitet som er etter kundens ønsker.

Vi kan levere komplette energibesparende automasjons-og styringsløsninger, slik at du får et mer økonomisk bygg og et rasjonelt anlegg. Vi kan også tilby komplette automasjonsanlegg med PLS-styring og SD-anlegg for industrien.

Driftsstans, feil og mangler koster penger. En fast serviceavtale med ACEL vil sikre maksimal driftssikkerhet og lønnsomhet ved det enkelte anlegg. En serviceavtale vil også kunne omfatte internkontroll og andre viktige oppgaver som en byggeier er pålagt av myndighetene.

Vi ønsker å yte personlig service og oppfølging til våre kunder.

PRIVAT BOLIG

Vi i ACEL har dyktige elektrikere tilgjengelig til å utføre tjenester i en moderne bolig. Best av alt, vi tar alt med støyt i!
Service- og vedlikehold, utbedring av tilsynsrapporter, rehabilitering, oppussing, tilbygg- og påbygg, nytt kjøkken eller garasje? Ta kontakt med oss, vi hjelper deg med dine behov.
  • Kutt strømregningen med enkle grep - Bytt til LED!
  • El-sjekk - Kan gi redusert forsikringspremie fra ditt forsikringsselskap
  • Elbil-lading
  • Smarthus
  • Service og ombygging
  • ...og mye mer!

Din elektriker

Hos ACEL kan vi både tilby ordinære servicer i din bolig og NELFO godkjent el-sjekk.

En el-sjekk er en kontroll av hele det elektriske anlegget i din private bolig.

Som huseier er det ditt juridiske ansvar at det elektriske anlegget er i henhold til normer og forskrifter. En el-sjekk anbefales hvert 5. år.

En el-sjekk hos ACEL inneholder blant annet:

  • Kontroll av sikringsskap
  • Kontroll av brannalarm
  • Brannforebyggende informasjon til kunde
  • Rapport med evt. avvik

Ta kontakt med oss for å avtale en fastpris for å gjennomføre en el-sjekk i din bolig nå.

MARINE

ACEL er etablert på flere skipsverft i Nord Norge, noe som gir oss et større geografisk nedslagsfelt til service og vedlikeholdsarbeid for våre kunder.

Kontakt oss for å planlegge din neste service nå.

Marius Granlien
Prosjekt Salg
+47 40 63 56 73
Marius.Granlien@acel.no